Tunsori perfecte pe părul de lungime medie: 10 Idei ca să fii în vogă!

O tunsoare pentru femeile de 50 de ani ar trebui să fie nu numai elegantă, ci și cu un efect de întinerire. Stiliștii ne oferă posibilitatea de a alege dintr-un număr mare de coafuri, care sunt ideale atât pentru doamne cât și domnișoare.

Carre

Tunsoarea elegantă și stilată Carre va permite unei femei de 50 de ani să fie cea mai fabuloasă doamnă. Coafura perfectă și părul nu prea lung vor sublinia aspectul îngrijit și vor scoate în evidență frumusețea ei.Ca alternativă, poți alege un model de carre alungit, iar pentru părul subțire este potrivită tunsoarea graduată. Nu uita de accentul principal anti-aging – bretonul lung, care este capabil să transforme absolut orice imagine.

Cascadă

Trecerile stratificate ale acestei tunsori fac părul mai bogat și îi adaugă volum. Datorită tehnicii de îndeplinire și aranjării corespunzătoare, tunsoarea permite să îți schimbi coafurile, creând imagini de afaceri, jucăușe sau romantice. Cascada arată perfect pe lungimea medie a părului.

De asemenea, după 50 de ani nu trebuie să renunți la produsele de îngrijire și regenerare a părului. Lungimea medie este convenabilă pentru a efectua ușor diverse proceduri sănătoase și permite o aranjare simplă și rapidă.

Tunsoarea în scări

O altă tunsoare graduată, care a fost la modă mulți ani la rând. Versatilitatea și practicitatea o fac să fie specială și foarte populară. Această tunsoare se potrivește oricărei forme a feței și structurii de păr. Părul subțire va primi volumul dorit, iar cel dens – ușurință și simplitate în coafare. De obicei, poți opta pentru un breton alungit sau pe o parte, ceea ce permite finalizarea reușită a imaginii unei doamne elegante.

Stiliștii ne sugerează să alegem tunsori elegante, dar în același timp, simple care ascund bine modificările legate de vârstă. Nu în ultimul rând, trebuie să ne gândim la modul în care vom aranja părul și cât de bine ne reprezintă tunsoarea aleasă.