Tunsori pentru păr drept: 100 de modele superbe pentru păr lung, mediu și scurt!

Mersul la coafor e o adevărată loterie, fiindcă nu știi niciodată dacă tunsoarea te va prinde bine sau nu. Dar ca să nu dai greș, cel mai simplu e să-ți faci o tunsoare clasică. Și ce poate fi mai clasic decât tunsorile pentru păr drept?

Ca să găsești tunsoarea perfectă, pe lângă formă, lungime și stil, mai trebuie să ții cont de tendințe. Hai să vedem împreună care sunt principalele tendințe ale acestui sezon și de ce tunsorile pentru păr drept nu își vor pierde niciodată din actualitate.

Tunsori păr lung drept 2021

Tunsorile pentru păr lung și drept arată elegant, feminin și spectaculos. Ele sunt o metodă excelentă de a ține pasul cu moda fără a depune mult efort. Stiliștii consideră că o tunsoare stilată și spectaculoasă nu are nevoie neapărat de o aranjare complexă. În esență, trebuie doar să-ți îndrepți părul și să-i nivelezi vârfurile, dacă natura te-a înzestrat cu păr ondulat.

Cu toate că e simplu de obținut, o astfel de coafură arată super stilat și sofisticat. E numai bună pentru o femeie contemporană, independentă și sigură pe sine. La urma urmei, eleganța înseamnă simplitate.

Tunsori păr lung în scări

Părul drept, aranjat în scări, care coboară sub nivelul umerilor, încadrează perfect ovalul feței, întinerește chipul și adaugă prospețime întregului look. Tunsorile în scări pot fi asociate cu orice ținute, sunt ușor de coafat și rezolvă pentru totdeauna problema volumului.

De altfel, grație șuvițelor de lungime diferită, părul pare mult mai dens, mai îngrijit și mai sănătos. Dar nu uita că tranziția de la o lungime la alta trebuie să fie moale, armonioasă, netedă, ca imaginea în ansamblu să nu aibă de suferit.

Tunsori cascadă păr lung

O astfel de aranjare va adăuga volum coafurii tale, creând un look spectaculos și degajat. Tunsoarea în cascadă maschează excelent imperfecțiunile feței, adaugă volum ca nici o altă coafură și îți permite să te coafezi în diferite moduri, fără a pierde din rafinament.

Printre altele, părul poate fi coafat cu ajutorul unui uscător obișnuit sau cu un ondulator. Iar efectul va fi mult mai pronunțat dacă vei folosi tehnici moderne de vopsire a părului precum balayage, ombre sau california, ce împrospătează imaginea și o fac mai luxoasă.

Tunsoarea undercut femei păr lung

Tunsoare undercut este opțiunea perfectă pentru femeile îndrăznețe și sigure pe sine, care vor să-și accentueze senzualitatea și tăria de caracter. Tunsoarea se particularizează prin ceafă și tâmple rase, lipsa tranzițiilor și volum sporit pe creștet. Undercut este alegerea ideală dacă vrei să arăți dârz, provocator și neobișnuit, fără a pierde timp cu aranjarea coafurii.

Tunsoarea mullet păr lung

O coafură întâlnită tot mai rar în prezent, dar care era foarte populară la mijlocul anilor 80′ și care a renăscut în 2021, într-un stil modern și reinventat. Nu întâmplător, Lady Gaga și alte vedete au fost surprinse purtând o asemenea coafură. Principiul de bază e simplu: șuvițe scurte în față și lungi la spate. În rest, totul rămâne la discreția ta.

O astfel de tunsoare arată romantic, neobișnuit și autentic. Printre zecile de tunsori la modă în 2021, tunsoarea mullet la sigur iese în evidență prin naturalețea, simplitatea și feminitatea ei.

Tunsori păr mediu drept 2021

Coafurile pentru păr mediu sunt stilate, practice, ușor de coafat și întineresc vizual orice femeie. Astfel de tunsori arată mult mai proaspăt decât tunsorile clasice pentru păr lung și îți vor da mai puține bătăi de cap la coafare. În continuare vom analiza tunsorile bob, cascadă, carre și shaggy, care sunt universale, versatile și nu se demodează niciodată.

Tunsori carre păr mediu drept

O tunsoare bob carre pentru păr mediu arată proaspăt, feminin și elegant. Ea încadrează ideal ovalul feței, întinerește chipul și adaugă expresivitate întregului look. Variantele cu breton sunt minunate pentru că ascund bine ridurile, diluează imperfecțiunile feței, adaugă îndrăzneală tunsorii și e suficient să modifici bretonul pentru a-ți transforma complet coafura.

Dar și variantele fără breton arată bine, deoarece descoperă fruntea, mută accentul pe ochi și sprâncene și te fac să arăți nespus de grațios și feminin. Depinde de preferințele, vârsta și prioritățile tale.

Tunsori bob asimetric mediu

Asimetria este cheia către un look romantic, feminin și ademenitor. Dacă vrei să ieși în evidență, fără a arăta deplasat și provocator, fă-ți o tunsoare asimetrică. O astfel de coafură nu va trece niciodată neobservată.

Coafurile cu breton asimetric compensează insuficiența volumului și adaugă părului prospețime și rafinament. Iar stilul lejer și neglijent al lor, te va salva de cel mai izbitor semn al bătrâneții – conservatismul și atenția excesivă la detalii, cu alte cuvinte, de un look pedant și plictisitor.

Tunsoarea shaggy păr mediu

Din engleză shaggy se traduce ca flocos, zburlit. Această frizură a fost populară la mijlocul anilor 70’, dar se bucură de popularitate până în prezent, în particular, grație volumului. Vârfurile rupte și aranjarea dezordonată adaugă părului volum, iar chipului expresivitate. Coafura shaggy arată artistic și libertin. Iar cel mai important – natural, naturalețea fiind principala tendință a ultimelor sezoane.

Tunsori cascadă păr mediu

Tunsorile în straturi îți vor nivela armonios contururile feței, adăugând expresivitate și rafinament chipului tău. Sunt universale, stilate, ușor de coafat, iar imaginea pe care o creează este versatilă, adică variază în funcție de ținută și poate fi adaptată atât pentru ținute de seară sau de afaceri, cât și pentru ocazii casual.

Tunsori scurte păr drept 2021

Moda tunsorilor pentru păr scurt ia amploare. Nu e de mirare, pentru că aceste coafuri adaugă îndrăzneală și prospețime oricărui look – arată stilat, expresiv și contemporan, și spre deosebire de tunsorile pentru păr lung, sunt mult mai ușor de coafat.

Tunsoarea pixie este opțiunea ideală pentru femeile sigure pe sine, bobul este versatil și universal, iar coafura carre este clasicul care nu-și pierde niciodată din actualitate. Anume aceste trei tipuri de tunsori vor da tonul sezonului care urmează.

Tunsori pixie păr scurt 2021

Tunsoarea pixie este nespus de practică, comodă, versatilă și se potrivește femeilor sigure pe sine, independente, cărora nu le pasă de părerea celor din jur. Coafura pixie întinerește, nivelează relieful feței, îi dă expresivitate acesteia și e potrivită pentru orice formă a capului. Această coafură e numai bună pentru femeile cu păr subțire și rar, deoarece dă un plus de volum la rădăcină și pe creștet, împrospătând în acest fel imaginea în ansamblu.

Tunsoarea pixie bob scurt asimetric

Coafura bob e una din cele mai apreciate tunsori din lume. Ea este universală, versatilă, arată superb pe chipul oricărei femei și se asociază excelent cu orice ținută. Coafura bob este una din acele tunsori care întineresc și împrospătează chipul unei femei. Dacă o combini cu pixie, obții un produs ce îmbină dârzenia cu delicatețea. De altfel, mai bine o dată să vezi, decât de 10 ori să auzi.

Tunsoarea undercut păr scurt

Coafura undercut este versiunea și mai provocatoare a tunsorii pixie. O astfel de coafură se potrivește doamnelor cu păr subțire și rar, fiindcă conferă părului volum la rădăcină și le face să arate moderne și stilate.

Tunsori pentru păr subțire și rar

Din păcate, e greu să lupți cu părul subțire. Vrei nu vrei, el nu va deveni mai dens. Dacă părul tău e subțire din copilărie, asta e. Nu te poți certa cu genetica. Iar dacă a devenit subțire după 40 de ani. Tot nu ai ce-i face. Timpul nu bate pasul pe loc și e firesc ca părul să-și piardă din rezistență și elasticitate. Dar asta nu înseamnă că nu poți să-i dai volum. Cu tunsoarea potrivită, poți corecta lejer acest neajuns.

Tunsori păr drept cu breton

Bretonul e cea mai simplă modalitate de a-ți împrospăta imaginea, fără a recurge la schimbări radicale. În acest sezon sunt la modă tranzițiile netede și bretoanele lungi. Principalul avantaj al bretonului lung (pe lângă beneficiul cosmetic) este că se asociază de minune atât cu tunsorile pentru păr drept, cât și cu cele pentru păr ondulat. Dar acum ne interesează prima.

Coafuri simple păr drept

Mai devreme sau mai târziu, la sigur vei găsi stilul care ți se potrivește cel mai bine. Dacă modelele de mai sus nu sunt pe placul tău, îți propunem să-ți iei doza de inspirație studiind ideile de mai jos.

Citește și: Îngrijirea părului acasă: Evită aceste 6 greșeli și părul tău va fi întotdeauna dens și strălucitor!