Tunsori pentru fața rotundă: 10 idei care te vor face mai slabă!

Puține femei se pot lăuda cu o siluetă subțire sau cu absența kilogramelor în plus. Surplusul de greutate se poate acumula în diferite locuri, dar, de regulă, atacă zona taliei, obrajii și ovalul feței. De aceea, multe femei plinuțe sunt în căutarea tunsorii perfecte. Iată câteva tunsori care s-ar putea să-ți fie de ajutor.

1. Tunsori asimetrice fața rotundă

Tunsorile cu efect umed nu sunt cea mai bună idee. Ele scot în evidență obrajii, bărbia dublă și îngrelează trăsăturile feței. Sugestia noastră e să renunți la acest stil în favoarea tunsorilor aerate și ușor neglijente, care diluează plinul feței și îți dau un aer cochet.

2. Tunsori scurte fața rotundă

Stiliștii consideră că bretonul drept acoperă prea tare fruntea, făcând fața să pară masivă și greoaie. Prin urmare, îți recomandăm să încerci coafuri cu breton asimetric, care descoperă o parte din frunte, adăugând feței prospețime și rafinament. Tunsoarea bob-carre pentru păr scurt încadrează perfect ovalul feței și creează două linii verticale care fac fața mai zveltă.

3. Tunsori medii fața rotundă

Dacă nu ești gata să renunți la păr lung, o soluție este să-l strângi într-un coc elegant sau într-o coadă de cal. Coada creează o linie verticală la spate, care face gâtul să pară mai lung. Iar cu un decolteu corect, efectul este și mai pronunțat. De asemenea, poți încearca o tunsoare până la umeri cu breton franțuzesc.

4. Tunsori lungi fața rotundă

Stiliștii sunt de părerea că tunsorile pentru păr mediu și lung, arată mai bine pe femei plinuțe, decât tunsorile pentru păr scurt. Părul lung, pe ambele părți ale feței, creează linii verticale, care îți fac chipul mai subțire, umerii mai înguști, iar silueta mai grațioasă.

5. Tunsori moderne fața rotundă

Evită tunsoarea carre. Liniile clare, care se opresc la nivelul bărbiei, mută accentul spre obraji și bărbia dublă. O astfel de coafură nu te avantajează deloc. Femeilor plinuțe li se potrivesc tunsorile stratificate, cu breton asimetric, care diluează și împrospătează imaginea. De exemplu, coafura bob-carre, cu șuvițe tunse inegal.

Citește și: Ce să porți ca să pari mai slabă? 12 trucuri care îți vor subția silueta!