Tunsori pe păr scurt: 15 opțiuni interesante, care o să-ți placă

Multe femei vor spune că tunsorile scurte sunt toate la fel și că foarte rar avantajează pe cineva. Noi nu suntem de acord și o să-ți demonstrăm în cele ce urmează că nu este așa. De fapt, tunsorile scurte se potrivesc oricărei femei, important este să alegi varianta optimă, cu forma și lungimea ajustată în funcție de tipul părului și dimensiunile feței.

Dacă îți dorești o tunsoare mai fresh pentru părul tău scurt sau poate vrei să faci o schimbare radicală, ai accesat articolul de care ai nevoie.

Cu siguranță, o să găsești ceva potrivit în această selecție!

Pentru început, haide să ne clarificăm ce înseamnă mai exact o tunsoare scurtă. De regulă, hairstiliștii califică drept păr scurt cel al cărei lungime nu depășește 15 cm. De exemplu, carre-ul clasic este o tunsoare pe păr mediu, în timp ce pixie este o tunsoare pe păr scurt.

Pixie poate fi super scurt sau alungit.

Și tunsoarea bob poate fi scurtă sau alungită. Mai jos o să observi două variante de bob scurt, care arată foarte stilat și feminin. Apropo, tunsorile scurte nu te limitează în ceea ce privește tipul de aranjare. Poți avea și păr drept, și păr creț.

Pixie astăzi este o tunsoare foarte actuală și devine din ce în ce mai populară, la fel ca bobul.  Pixie nu mai este o tunsoare doar pentru femeile 40+. Acum este o tunsoare stilată, pentru femeile de orice vârstă.

O variantă mai îndrăzneață de pixie este cea foarte scurtă la bază ( cu mașina de tuns). În combinație cu un breton alungit, arată foarte stilat.

Bobul scurt și pixie alungit sunt două tunsori aparent asemănătoare foarte potrivite ca metodă de întinerire vizuală. Prin urmare, femeile 50+ pot opta pentru una dintre ele cu mare îndrăzneală.

Totuși, nu uita să ceri părerea frizerului atunci când faci alegerea. Acesta ar trebuie să ia în calcul tipul de păr și forma feței.