Tunsori păr scurt cu breton: 20 de modele stilate, la modă în 2021-2022!

Tunsorile scurte nu sunt o noutate în lumea modei, dar sunt o tendință absolută a ultimilor 3-4 ani. Coafurile pentru păr scurt sunt stilate, practice, ușor de coafat și întineresc vizual chipul oricărei femei.

Astfel de tunsori arată mult mai proaspăt decât tunsorile clasice pentru păr mediu și lung și îți vor da mai puține bătăi de cap la coafare. Dar ca să nu-ți pierzi din feminitate, ele pot fi completate cu breton. Iată 20 de modele stilate care vor da tonul acestui sezon.

Tunsori păr scurt cu breton asimetric

Asimetria este cheia către un look romantic, feminin și ademenitor. Dacă vrei să ieși în evidență, fără a arăta deplasat și provocator, fă-ți o tunsoare asimetrică. O astfel de coafură nu va trece niciodată neobservată.

Coafurile cu breton asimetric compensează insuficiența volumului și adaugă părului prospețime și rafinament. Iar stilul lejer și neglijent al lor, te va salva de cel mai izbitor semn al bătrâneții – conservatismul și atenția excesivă la detalii, cu alte cuvinte, de un look pedant și plictisitor.

Coafuri păr scurt cu breton

Din păcate sau din fericire, granița dintre tunsorile bărbătești și tunsorile pentru femei se estompează pe zi ce trece. Cel puțin, pentru doamne, care pot să poarte o tunsoare foarte scurtă, în stil băiețesc, fără să-și piardă din eleganță și feminitate.

O astfel de tunsoare arată modern, proaspăt și e o opțiune ideală pentru fetele hotărâte și obraznice. Bretonul va adăuga îndrăzneală și delicatețe chipului tău, diluând aspectul ascetic al tunsorii.

Tunsori scurte cu breton lung

Bretonul lateral încadrează perfect pomeții, conferind chipului un aspect romantic, grațios și feminin. Tunsoarea este ușor de coafat și se potrivește femeilor cu păr subțire, drept și rar.

Un astfel de breton maschează eficient acneea, ridurile, fruntea lată și urechile mari, dacă vrei. El poate fi drept, filat, oblic sau în scări. Totul depinde de gustul și preferințele tale.

Bretonul asimetric e o completare perfectă pentru tunsoarea pixie, bob, carre și toate tunsorile stratificate. Toate acestea sunt ușor de coafat și arată foarte natural, datorită aspectului ușor neglijent.

Tunsori păr scurt cu breton drept

Bretonul drept este o alegere clasică, dar puțin controversată, atunci când vorbim de tunsori pentru păr scurt. Pe de o parte, o astfel de tunsoare întinerește și împrospătează imaginea unei femei, iar pe altă parte, bretonul drept scoate în evidență lipsa volumului, accentuând și mai tare carențele părului tău. Prin urmare, trebuie să ai un păr bine îngrijit.

O asemenea tunsoare este foarte practică, comodă, versatilă și se potrivește femeilor sigure pe sine, independente, cărora nu le pasă de părerea celor din jur. Opțiunea perfectă pentru femeile care vor să arate neobișnuit, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii.

Tunsori păr scurt cu breton filat

Coafurile cu breton sunt bune prin faptul că maschează imperfecțiunile feței, de exemplu, fruntea lată, ridurile sau acneea. În plus, o tunsoare cu breton nu se demodează niciodată, acesta fiind un atribut al stilului și feminității.

Bretonul e cea mai simplă modalitate de a-ți împrospăta coafura și întregul aspect, fără a recurge la schimbări radicale. În acest an sunt la modă tranzițiile netede și bretoanele lungi. Principalul avantaj al bretonului lung (pe lângă beneficiul cosmetic) este că se potrivește atât pentru păr drept, cât și pentru păr ondulat, indiferent de tunsoare. Cu alte cuvinte, este versatil și universal.

Citește și: Adaugă farmec coafurii tale: 10 sfaturi pentru un păr bogat și voluminos!