Tunsori, incredibil, de atrăgătoare pentru femeile 40+. Care te va prinde pe tine?

Vârsta de 40 de ani este una foarte frumoasă pentru femei. La această vârstă, este foarte important să alegi cu atenție tunsoarea, deoarece trebuie să arați nu doar elegant, dar și la modă. În acest material vei descoperi câteva modele de frizuri care îți vor oferi tinerețe și îți vor ascunde vârsta de 40 de ani.

Bretonul este o opțiune perfectă în acest caz. Totuși, atunci când alegi o coafură, trebuie să îți amintești că ar fi bine să combini cu trăsăturile și forma feței. Acordă atenție bretonului drept, care este excelent pentru majoritatea tunsorilor la modă și este excelent pentru cei cu fața rotundă și șuvițe groase.

Bob

Dacă ai firele de păr subțiri, atunci această tunsoare este ceea  de ce ai nevoie. Arată excelent pentru orice vârstă, oferă volum părului și îți permite să arăți mult mai elegant. Lungimea ideală este cea de mijloc.

Carre alungit

Tunsoarea îți va accentua ochii și va ascunde dezavantajele create de vârstă. Această tunsoare arată incredibil de atractivă și elegantă. În același timp, este foarte variată, iar fiecare doamnă își va găsi, ușor, propria soluție.

Cascadă

Frizura va arată excelent pentru părul mai lung. Acesta te va face mai magnifică și mai grațioasă. Dacă ai părul subțire sau creț, această tunsoare va fi soluția ideală.

Tunsori scurte

Cu cât o femeie este mai în vârstă, cu atât preferă tunsorile mai scurte, deoarece au un efect anti-îmbătrânire, incredibil. Puteți alege un pixie, care arată frumos în această combinație, dar există o serie de alte tunsori care vă vor permite, de asemenea, să obțineți efectul dorit, de întinerire.

Bretonul drept este o soluție elegantă și este ideal pentru multe tunsori. Bretonul îți va permite să ascunzi neajunsurile legate de vârstă.