Tunsori fără breton 2021: 50 de modele superbe, ca să arăți impecabil în fiecare zi!

Recent am publicat un articol în care am discutat despre cele mai inspirate tunsori cu breton pentru sezonul 2021-2022. Și am ajuns la concluzia că tunsorile cu breton sunt minunate, deoarece maschează bine ridurile, diluează amprentele bătrâneții, adaugă îndrăzneală și expresivitate oricărui look și e suficient să modifici bretonul pentru a-ți actualiza în totalitate stilul.

Dar ce să facă femeile cărora banal nu le stă cu breton? Astăzi vom răspunde succint la această întrebare, analizând principalele tendințe și cele mai bune idei!

Tunsoarea pixie fără breton

Tunsoarea pixie este foarte comodă, practică, versatilă și cât se poate de îndrăzneață. Aceasta arată grozav atât pe femeile de 20 de ani, cât și pe cele de 40. Și cel mai important, este ușor de coafat.

Pixie va adăuga prospețime și dârzenie chipului tău, dar fără să-ți știrbească din eleganță și feminitate. Aceasta are multe variații și poate fi adaptată în funcție de fața fiecărei femei. Contrar aparențelor, varianta fără breton arată cât se poate de gingaș și feminin.

Tunsoarea pixie bob fără breton

Coafura bob este una din cele mai populare și actuale tunsori ale momentului. Aceasta este universală și versatilă, ceea ce înseamnă că se potrivește de minune pe chipul oricărei femei, indiferent de vârstă, statut sau formă a feței. Mai mult decât atât, aceasta poate fi asociată armonios cu orice ținută și arată la locul său indiferent de context.

În plus, alături de pixie, bobul este una din acele tunsori care întineresc și împrospătează chipul unei femei. Despre avantajele tunsorii pixie am scris mai sus. O combinație dintre cele două nu poate să fie nereușită!

Tunsoarea undercut femei

Tunsoare undercut este ideală pentru femeile îndrăznețe și sigure pe sine, care vor să arate proaspăt și expresiv. O astfel de coafură se potrivește doamnelor cu păr subțire și rar, fiindcă conferă părului volum la rădăcini și le face să arate moderne și stilate.

Undercut e opțiunea ideală pentru tine dacă vrei să arăți neobișnuit, dar nu ai timp pentru aranjarea coafurii. Tunsoarea se particularizează prin ceafă și tâmple rase, lipsa tranzițiilor și volum sporit pe creștet.

Tunsoare băiețească la femei

Astăzi, femeile pot să poarte o tunsoare foarte scurtă în stil băiețesc fără să-și piardă din eleganță și feminitate. O astfel de tunsoare arată modern, proaspăt și e o opțiune ideală pentru fetele hotărâte și obraznice. Aceasta va adăuga o notă de îndrăzneală și senzualitate rece chipului tău, dar fără să arăți sever.

Tunsori carre fără breton

O tunsoare carre pentru păr scurt arată proaspăt, feminin și elegant pe orice femeie. Coafura îți va scoate în evidență senzualitatea și firea romantică. Aceasta poate fi cu sau fără breton, simetrică sau asimetrică, până la umeri sau până la bărbie. Indiferent de stilul ales, fii sigură că vei fi întotdeauna în centrul atenției.

Spre deosebire de varianta cu breton, modelele de mai jos arată puțin mai strict. Părul încadrează perfect ovalul feței, întinerește chipul și adaugă prospețime întregului look. Tunsoarea este ușor de coafat și se potrivește femeilor cu păr subțire și rar, atât pentru păr drept, cât și pentru păr ondulat.

Tunsori bob carre scurt

Coafura bob carre e ușor de coafat, nu necesită corectări frecvente, arată natural și cât se poate de tineresc. Un asemenea look va atrage atât privirile femeilor – impresionate de alegere, cât și a bărbaților fermecați de îndrăzneala și feminitatea ta.

E o coafură numai bună pentru femeile care s-au săturat de tunsori pentru păr mediu și lung, dar le este frică de o frizură prea scurtă. Fără breton, o astfel de tunsoare arată strict, proaspăt și contemporan. Însă îi poți da un aer degajat, dacă o ciufulești un pic.

Tunsoare cascadă păr scurt

O asemenea coafură maschează excelent ridurile de expresie, petele de vârstă, obrajii căzuți și alte semne ale bătrâneții. Chiar și cele fără breton. Pe deasupra, cascada adaugă volum ca nici o altă tunsoare și îți permite să te coafezi în fiecare zi în mod diferit, fără a pierde din rafinament. E o tunsoare cu adevărat splendidă și spectaculoasă.

Totodată, tehnicile moderne de vopsire a părului pot transforma coafura complet, conferind părului un farmec aparte. Fii sigură că o astfel de tunsoare nu va trece neobservată. Nu ai nevoie de breton cu o astfel de aranjare.

Tunsori scurte fără breton

Tunsoarea pixie este opțiunea ideală pentru femeile sigure pe sine, bobul este versatil și universal, iar coafura carre este clasicul care nu-și pierde niciodată din actualitate. Anume aceste trei tipuri de tunsori vor da tonul sezonului care urmează. Și toate trei arată bine fără breton.

Citește și: De ce tunsoarea americană e ideală pentru femeile de 40 de ani? 12 modele de tunsori la modă în 2021!