Tunsori fără breton 2021: 15 modele noi pentru femei 40+

Femeile sunt frumoase indiferent de vârstă. Însă după 40 de ani frumusețea trebuie evidențiată. Și cel mai ușor și natural e să faci acest lucru cu ajutorul coafurii. O tunsoare corectă îți poate împrospăta nu numai chipul, ci și starea de spirit. Trebuie doar să găsești modelul care ți se potrivește.

Vorbind de modele. Toată lumea recomandă femeilor trecute de 40 de ani tunsori cu breton. Pentru că acestea maschează bine ridurile și diluează amprentele bătrâneții. Dar ce să facă femeile cărora banal nu le stă cu breton? Astăzi vom răspunde succint la această întrebare, pregătind 20 de modele de tunsori fără breton, la modă în 2021.

Tunsoare undercut femei

Tunsoare undercut este ideală pentru femeile îndrăznețe și sigure pe sine, care vor să arate proaspăt și expresiv. O astfel de coafură se potrivește doamnelor cu păr subțire și rar, fiindcă conferă părului volum la rădăcină și le face să arate moderne și stilate. Undercut e opțiunea ideală pentru tine dacă vrei să arăți neobișnuit, dar nu ai timp pentru aranjarea coafurii.

Tunsori bob fară breton

Coafura bob este una din cele mai populare și actuale tunsori ale acestui sezon. Bobul se potrivește de minune pe chipul oricărei femei, indiferent de vârstă, statut sau formă a feței. Și nu e de mirare că se bucură de o popularitate deosebită în rândul femeilor trecute de 40 de ani. Tunsoarea bob întinerește, adaugă volum și prospețime părului tău, arată modern, sofisticat și maschează eficient semnele bătrâneții, chiar dacă e fără breton. O astfel de tunsoare corectează excelent ovalul feței și la sigur te va face să arăți mai tânără cu 5-10 ani.

Tunsoarea pixie cut

Tunsoarea pixie este foarte comodă, practică, versatilă și cât se poate de îndrăzneață. Aceasta arată grozav atât pe femeile de 20 de ani, cât și pe cele de 40. Și cel mai important, este ușor de coafat. Pixie va adăuga prospețime și dârzenie chipului tău, dar fără să-ți știrbească din eleganță și feminitate. Aceasta are multe variații și poate fi adaptată în funcție de fața fiecărei femei.

Tunsori fără breton femei

Dacă nu ești pregătită să te tunzi scurt, întotdeauna poți încerca o tunsoare pentru păr mediu, fără breton. Acestea arată mult mai nobil și elegant, adăugând seriozitate și feminitate imaginii în ansamblu. Modelele de mai jos pot transforma complet nu numai look-ul unei femei, cât și starea de spirit a acesteia.

Tunsori păr mediu fără breton

Adevărul e că atunci când alegem o coafură, fiecare detaliu contează, începând cu forma feței și terminând cu tenul și nuanța părului, astfel încât unora le stă mai bine cu tunsori scurte, iar altora cu tunsori medii sau lungi.

Tunsoarea în cascadă pentru păr mediu arată bine pe toate femeile, maschează foarte bine ridurile de expresie, cutele, petele maronii și alte semne ale bătrâneții. Și spre deosebire de alte tunsori, îți permite să te coafezi diferit în fiecare zi.

Citește și: Tunsori cu volum pentru păr mediu: 10 idei noi pentru femei de 40-50 de ani!