Tunsori elegante pe care să le faci în 5 minute: perfecte pentru doamnele care sunt mai mereu ocupate

În ultimii 3 ani, părul meu a suferit schimbări semnificative – de la un „Bob” de lungime medie la o tunsoare pixie super scurtă.

Ultima variantă nu mi-a ieșit. Eram în căutarea stilului și în același timp a unui frizer bun. Ei bine, am experimentat. Dar acum sunt mulțumit!

Tunsoarea Pixie

#1

Dacă crezi că o astfel de tunsoare este doar pentru fetele tinere și slabe, atunci te înșeli. Prietena mea are forme fermecătoare și o față rotundă. Arată fermecător! Potrivită mai ales pentru  fețe dolofane!

Aranjarea. Aici vei avea nevoie de o cremă sau un gel de styling pentru părul uscat și pufos. Am parul vopsit așa ca folosesc o crema.

Timpul pe care îl petrec cu coafarea? Exact 3 minute.

#2

Dacă nu îți place o tunsoare atât de scurtă, atunci poți opta pentru una puțin mai lungă cu breton. Timpul petrecut pentru aranjare va fi de exact 4 minute.

#3

#4

Cascada sau aurora

Aici acordă atenție coroanei.  O ridicăm cu un uscător de păr, apoi trecem la breton – îl întindem și îl punem pe partea care ți se potrivește. Restul părului se usucă fără ajutorul unui uscător de păr.

 

#5

#6

#7

Tunsoarea bob

O tunsoare care a devenit deja legendară și o să spun că este cea mai populară printre femeile ocupate.

„Bob” poate fi de diferite lungimi. Există o mulțime de opțiuni aici.

#8

Aici va dura aproximativ 5 minute pentru coafare. O astfel de coafură ar trebui să fie „direcționată” cu un uscător de păr în direcția corectă. Dacă îți lași un breton, atunci toată atenția la uscare trebuie acordată lui.

#9

Dacă este un „Bob” lung, atunci aplicăm pur și simplu un produs de styling, uscam părul cu un uscător de păr, înclinând capul pentru câteva minute – creând astfel volum.

Apoi, cu un curent cald de aer de la uscător, uscăm încet părul de la rădăcini până la vârfurile părului.

#10

#11

#12

Există o altă opțiune pentru coafarea acestei tunsori, dar este doar pentru lunile de vară, când poți ieși afară cu rădăcinile părului neuscate (nu vrei să te îmbolnăvești).

În acest caz, aplicăm un agent de styling – spuma de păr este potrivită aici, formăm „buclele” cu mâinile noastre (mai întâi pieptănăm părul cu un pieptene mare) și scuturăm puțin din cap.

Dar tu cât timp pierzi pe aranjarea părului ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii !