Vei rămâne surprinsă: Iată cum arată, de fapt, părul lui Jennifer Lopez!

Jennifer Lopez este o vedetă cameleon, care adoră să experimenteze cu stilul și părul său. De-a lungul timpului, cântăreața a apărut cu tot felul de coafuri și tunsori. Stilul lui J.Lo este atât de variat, încât am uitat cum arată ea, cea adevărată. Iată cum a evoluat stilul artistei de-a lungul timpului și cum arată, de fapt, părul natural a lui Jennifer Lopez.

Bucle mari și întunecate

Puțini își mai amintesc, dar acum 20 de ani, Jennifer Lopez purta bucle mari, întunecate, de culoarea castanei. Acest stil îi dădea un aer naiv și pretențios, cu înclinații spre retro. Cu o astfel de coafură n-ai cum să ajungi super vedetă.

Un ton puțin mai luminos

Cu timpul, Jennifer renunță la culoarea castanei în favoarea unor tonuri puțin mai luminoase: caramel, miere, zahăr ars. Totodată, experimentează neîncetat cu forma și structura buclelor. Lungimea părului coboară treptat până la omoplați.

De la bucle la păr drept

Au urmat un șir de experimente cu forma, când Jennifer a renunțat la bucle în favoarea tunsorilor pentru păr drept. Lungimea părului a rămas, mai mult sau mai puțin, neschimbată.

Părul prins în coc

Abia în 2013, odată cu moda pentru confort, minimalism și naturalețe, Jennifer a început să-și prindă părul în coc. Tunsoarea a făcut-o mai elegantă și i-a pus în valoarea trăsăturile feței.

Noi experimente cu forma

Dar experimentele nu s-au terminat aici. În cele din urmă, Jennifer renunță la lungime și își face o tunsoare carre pentru păr mediu, iar apoi, pentru păr scurt.

Cum arată părul de fapt?

Acum câțiva ani Jennifer a dezvăluit că părul ei natural este dezordonat, subțire și pretențios, motiv pentru care este nevoită să poarte extensii de cea mai înaltă calitate. Iar tunsoarea ei preferată, spre surprinderea multora, este părul prins în coc.

Citește și: Monica Bellucci: Mă bucur că nu mai sunt tânără, nu vreau să am din nou 20 de ani…