Tunsori cu volum pentru păr mediu: 10 idei noi pentru femei de 40-50 de ani!

Odată cu înaintarea în vârstă, structura părului se deteriorează. Firele devin subțiri, fragile și rare. Iar părul își pierde elasticitatea, volumul și rezistența de odinioară. În consecință, după 40 de ani devine tot mai greu să asiguri și să păstrezi volumul unei tunsori.

Tunsori cu volum 2021

Din fericire, stiliștii au studiat această problemă și au inventat coafuri care se descurcă excelent cu adăugarea volumului și pe deasupra mai sunt și la modă. Acestea te vor întineri și îți vor împrospăta stilul, conferind expresivitate chipului tău. Prin urmare, hai să vedem ce tunsori cu volum pentru păr mediu ne recomandă stiliștii în anul 2021!

Tunsori carre în scări

O tunsoare carre stratificată arată proaspăt, feminin și elegant pe orice femeie. Părul nițel deranjat, situat până la nivelul bărbiei, încadrează perfect ovalul feței, întinerește chipul și adaugă prospețime întregului look. Tunsoarea poate fi asociată cu orice ținută, este ușor de coafat și rezolvă pentru totdeauna problema volumului.

Iar stilul lejer și neglijent al acesteia, ce are la bază principiul “l-am uscat și am plecat” te va salva de cel mai izbitor semn al bătrâneții – conservatismul și atenția excesivă la detalii, cu alte cuvinte, de un look prea pedant și plictisitor.

Tunsori în cascadă păr mediu

Coafurile în cascadă sunt bune prin faptul că nivelează armonios contururile feței, oferind părului volum, iar chipului rafinament și expresivitate. Părul poate fi ușor coafat cu ajutorul unui uscător obișnuit sau a unui ondulator. Efectul este și mai pronunțat datorită tehnicilor moderne de vopsire precum balayage, ombre sau california, ce împrospătează imaginea și o fac mai luxoasă.

Tunsori în cascadă 2021

Tunsoarea în cascadă pentru păr mediu arată bine pe toate femeile și poate fi corectată ușor, tăind capetele pentru a obține volumul dorit și necesarul de simetrie. Totodată, coafura maschează foarte bine ridurile de expresie, cutele, petele maronii și alte semne ale bătrâneții. Și spre deosebire de alte tunsori, îți permite să te coafezi diferit în fiecare zi.

Tunsori bob alungit

Tunsoarea bob nu își pierde niciodată din actualitate. Totul se datorează caracterului său practic, comod și versatil. Aceasta este simplu de coafat, păstrează bine volumul, adaugă eleganță imaginii tale și îți împrospătează atât chipul, cât și sufletul. Mai mult decât atât, o asemenea tunsoare poate fi purtată cu orice ținută și arată perfect chiar și pe o doamnă trecută de 50 de ani, diluând subtil ridurile și alte amprente ale bătrâneții.

Citește și: 100 Modele de tunsori par mediu la moda pentru femei 2021-2022