Cum să te tunzi ca să pari mai slabă: 10 tunsori perfecte pentru plinuțe!

Puține femei se pot lăuda cu o siluetă subțire sau cu absența kilogramelor în plus. Surplusul de greutate se poate acumula în diferite locuri, dar, de regulă, atacă zona taliei, obrajii și ovalul feței. Prin urmare, multe femei plinuțe sunt în căutarea tunsorii perfecte. Iată 10 modele care îți vor veni în ajutor.

Modele de tunsori pentru femei plinuțe

Stiliștii consideră că bretonul drept acoperă prea tare fruntea, făcând fața să pară masivă și greoaie. Prin urmare, îți recomandăm să încerci coafuri cu breton asimetric, care descoperă o parte din frunte, adăugând feței prospețime și rafinament.

Bretonul asimetric e o completare perfectă pentru tunsorile pixie, bob, carre și toate coafurile stratificate. Aceste tunsori sunt ușor de coafat și arată foarte natural, datorită aspectului ușor neglijent.

Tunsori păr scurt pentru femei plinuțe

Coafurile cu breton sunt bune prin faptul că maschează imperfecțiunile feței, de exemplu, fruntea lată, ridurile sau acneea. În plus, o tunsoare cu breton nu se demodează niciodată, acesta fiind un atribut al stilului și feminității.

Bretonul e cea mai simplă modalitate de a-ți împrospăta coafura și întregul aspect, fără a recurge la schimbări radicale. În acest an sunt la modă tranzițiile netede și bretoanele lungi.

Tunsori scurte pentru femei plinuțe

Principalul avantaj al bretonului lung (pe lângă beneficiul cosmetic) este că se potrivește atât pentru păr drept, cât și pentru păr ondulat, indiferent de tunsoare. Cu alte cuvinte, este versatil și universal.

Femeilor plinuțe li se potrivesc tunsorile stratificate, cu breton asimetric, care diluează și împrospătează imaginea. De exemplu, coafura pixie-bob cu șuvițe tunse inegal.

Tunsori bob pentru femei plinuțe

Tunsorile bob asimetrice pentru păr scurt sunt îndrăznețe și elegante în același timp. O asemenea tunsoare corectează ovalul feței, maschează imperfecțiunile tenului, adaugă volum părului și îți va face chipul mai grațios. Mai ales variantele cu breton lung.

Coafuri pentru femei plinuțe

Tunsorile cu efect umed nu sunt cea mai bună idee. Ele scot în evidență obrajii, bărbia dublă și îngrelează trăsăturile feței. Sugestia noastră e să renunți la acest stil în favoarea tunsorilor aerate și ușor neglijente. De exemplu, în favoarea tunsorii shaggy.

Din engleză shaggy se traduce ca flocos, zburlit. Vârfurile rupte și aranjarea dezordonată adaugă părului volum, iar chipului expresivitate. Coafura arată romantic și natural, naturalețea fiind principala tendință a ultimelor sezoane.

Citește și: De ce femeile stilate nu poartă aur: 5 motive să renunți la bijuterii!