Tunsori cu breton: cele mai în vogă modele, perfecte după 40 de ani!

Femeile sunt frumoase indiferent de vârstă. Însă după 40 de ani frumusețea trebuie evidențiată. Și cel mai ușor și natural e să faci acest lucru cu ajutorul coafurii. O tunsoare corectă îți poate împrospăta nu numai chipul, ci și starea de spirit. Trebuie doar să găsești modelul care ți se potrivește.

Vorbind de modele. După 40 de ani sunt bune tunsorile cu breton. Bretonul ascunde ridurile și diluează imperfecțiunile tenului. În plus, îți dă un aer mai îndrăzneț. Hai să vedem împreună care sunt cele mai inspirate modele de tunsori cu breton.

Tunsori cu breton asimetric

Dacă vrei să-ți ascunzi bărbia dublă și obrajii căzuți, tunsoarea bob-carre cu breton asimetric, e ceea de ce ai nevoie. Bretonul ascunde ridurile, acneea și diluează imperfecțiunile tenului, iar aranjarea stratificată (mai puțin cea dreaptă) va compensa lipsa volumului și îți va nivela conturul feței.

Există o mulțime de variații ale acestei tunsori, dar dacă ai trecut de 40 de ani, îți recomandăm varianta cu breton, deoarece bretonul va ascunde ridurile de pe frunte și îți va face coafura mai versatilă.

Tunsori cu breton în scări

Tunsorile în scări sunt bune pentru că rezolvă problemele legate de volum și corectează ovalul feței. Ele te vor ajuta să oferi mai multă fluiditate podoabei capilare și să creezi efectul de păr bogat.

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Lungimea șuvițelor din față maschează bine ridurile de pe gât și frunte, iar capetele ușor deranjate adaugă îndrăzneală și energie chipului tău, întinerindu-ți aspectul.

Tunsori cu breton scurt

Coafurile cu breton sunt bune prin faptul că maschează imperfecțiunile feței, de exemplu, fruntea lată, ridurile sau acneea. În plus, o tunsoare cu breton nu se demodează niciodată, acesta fiind un atribut al stilului și feminității.

Bretonul e cea mai simplă modalitate de a-ți împrospăta coafura și întregul aspect, fără a recurge la schimbări radicale. Iar dacă ai multe riduri pe frunte, bretonul drept poate ascunde lejer acest “defect”.

Tunsori bob cu breton

Coafura bob e una din cele mai apreciate tunsori din lume. Ea este universală, versatilă, arată superb pe chipul oricărei femei și se asociază excelent cu orice ținută. Coafura bob este una din acele tunsori care întineresc și împrospătează chipul unei femei. Mai ales când e însoțită de breton.

Tunsori cu breton lung

Bretonul lateral încadrează perfect pomeții, conferind chipului un aspect romantic, grațios și feminin. Un astfel de breton maschează eficient acneea, ridurile, fruntea lată și petele maronii, dacă vrei. El poate fi drept, filat, oblic sau în scări. Totul depinde de gustul și preferințele tale.

Bretonul asimetric e o completare perfectă pentru tunsorile pixie, bob, carre și toate tunsorile stratificate. Toate acestea sunt ușor de coafat și arată foarte natural, datorită aspectului ușor neglijent.

Citește și: Manichiura de toamnă: 25 de modele care îți vor sublinia feminitatea!