Tunsori care dau volum: 11 idei de coafură pentru toate vârstele!

Fiecare femeie își dorește să fie frumoasă, elegantă și atrăgătoare, indiferent de vârstă, statut și context. Iar unul din elementele care definesc atractivitatea unei femei este părul. Toate femeile visează la un păr bogat și voluminos, dar puține femei se pot lăuda cu acest lucru. Din fericire, o tunsoare corectă poate compensa din plin absența volumului, creând imagini cu adevărat expresive, feminine și atrăgătoare. Hai să vedem împreună ce coafuri ar trebui să alegi.

Tunsori stratificate păr mediu

Aranjarea stratificată sau în valuri adaugă un plus de volum coafurii tale, creând un look spectaculos și degajat. O astfel de tunsoare dă expresivitate și vigoare chipului tău, corectând subtil ovalul feței și nivelând contururile acesteia. Tunsoarea arată proaspăt și contemporan, având un efect pronunțat de întinerire și se potrivește de minune femeilor până la 40 de ani. Iar jocul de nuanțe de la un ton mai întunecat la reflexe deschise amplifică senzația de volum.

Citește și: Împrospătează și întineresc: 40 modele de tunsori scurte, actuale în 2021!

Tunsori stratificate păr scurt

Coafurile stratificate adaugă și mențin eficient volumul chiar și atunci când vorbim de păr scurt. O astfel de tunsoare îți va face chipul mai luminos și mai expresiv, conferind imaginii tale un șic tineresc și contemporan. Asemenea tunsori arată impecabil pe femei tinere, dar spre deosebire de coafurile stratificate pentru păr mediu, se potrivesc de minune și pentru femei trecute de 50 de ani. Noile tehnici de vopsire a părului pot transforma șuvițele subțiri într-o coafură densă și spectaculoasă.

Citește și: Aceste 8 lucruri te transformă, prematur, într-o bunică! Află care sunt ele.

Tunsori pixie păr scurt 2021

Coafura pixie rămâne una din cele mai populare tunsori scurte pentru femei. Aceasta arată îndrăzneț și seducător, adăugând vigoare, dârzenie și rafinament chipului tău. O astfel de tunsoare este deosebit de practică și versatilă, este ușor de coafat, păstrează bine volumul și se potrivește femeilor de toate vârstele. Versiunea scurtă este perfectă pentru șuvițe moi, care capătă un aspect îngrijit și stilat, în pofida stilului nițel deranjat (în mod deliberat).

Citește și: Pixie pentru doamnele 50+: 10 variante ale acestei tunsori ultramoderne

Tunsori pixie cu volum

Această tunsoare e potrivită pentru femeile cu păr subțire și rar, deoarece adaugă volum suplimentar la rădăcină, iar efectul este și mai pronunțat dacă tunsoarea e completată cu breton. Pixie este varianta ideală pentru doamnele care doresc să arate neobișnuit și spectaculos, fără a pierde prea mult timp cu aranjarea coafurii. Cu o astfel de tunsoare vei fi mereu în centrul atenției.

Citește și: Tunsori pe păr scurt: 15 opțiuni interesante, care o să-ți placă