Tunsoarea bob întinerește: 15 idei de coafură la modă în 2021!

Coafura bob este una din cele mai populare și actuale tunsori ale momentului. Aceasta este universală și versatilă, ceea ce înseamnă că se potrivește de minune pe chipul oricărei femei, indiferent de vârstă, statut sau formă a feței. Mai mult decât atât, aceasta poate fi asociată armonios cu orice ținută și arată la locul său indiferent de context. În plus, alături de pixie, bobul este una din acele tunsori care întineresc și împrospătează chipul unei femei. Prin urmare, hai să vedem împreună care sunt cele mai relevante modele ale acestui sezon!

Tunsoarea bob inversat

O astfel de tunsoare arată cât se poate de feminin și stilat, iar cel mai important – adaugă volum și prospețime părului tău. Bobul inversat este ușor de coafat și arată deosebit de natural, grație aspectului său ușor neglijent. Această coafură e binevenită atât la birou, cât și în circumstanțe mai puțin formale.

Tunsoarea bob ascuțit

Dacă vrei ca imaginea ta să emane și mai multă îndrăzneală și expresivitate, dar fără să arate vulgar, o asemenea coafură e ceea de ce ai nevoie. De altfel, tunsoarea bob ascuțit e opțiunea ideală pentru deținătoarele de păr subțire. Aceasta arată modern, sofisticat și maschează excelent semnele bătrâneții grație bretonului alungit și aranjării stratificate, ce nivelează armonios trăsăturile feței.

Tunsoarea bob în straturi

Vorbind de stratificare. Tunsorile în scări sau în cascadă sunt bune prin faptul că rezolvă problemele legate de volum și corectează eficient ovalul feței. Părul poate fi coafat cu ajutorul unui uscător sau ondulator, iar tehnicile moderne de vopsire ca balayage, ombre sau california, împrospătează imaginea și o fac mai luxoasă. Dar ține cont de faptul că tranziția de la o lungime la alta trebuie să fie moale, netedă, ca imaginea în ansamblu să nu aibă de suferit.

 

Tunsoare bob pentru față rotundă

O astfel de tunsoare va adăuga eleganță și rafinament imaginii tale, dar numai dacă părul este bine îngrijit. Coafura poate fi atât netedă, cât și neglijentă, atât cu breton, cât și fără, și se potrivește de minune atât femeilor tinere, cât și doamnelor în vârstă, care vor o frizură ceva mai conservatoare.

Tunsoare bob asimetric

Tunsorile bob asimetrice pentru păr scurt arată îndrăzneț și elegant în același timp. O astfel de tunsoare corectează armonios ovalul feței, maschează imperfecțiunile tenului, adaugă volum părului și îți va face chipul mai luminos. Bobul asimetric se potrivește atât pentru firele groase, cât și pentru cele subțiri, și arată superb chiar și după 50 de ani, diluând subtil ridurile și alte amprente ale bătrâneții.

Tunsori bob carre scurt

Coafura bob carre e ușor de coafat, nu necesită corectări frecvente, arată natural și cât se poate de tineresc. Un asemenea look va surprinde și va încânta, va inspira și va atrage priviri, atât a femeilor interesate de decizia ta, cât și a bărbaților fermecați de îndrăzneala și feminitatea ta.

Tunsoare bob clasic scurt

Clasicul nu își pierde niciodată din actualitate. Și dacă nu știi ce variație a tunsorii bob să alegi, întodeauna te poți întoarce la rădăcini.

Citește și: Tunsori care întineresc: Stiliștii au dezvăluit 4 secrete care îți vor fi utile la alegerea coafurii!