Tunsori asimetrice pentru părul mediu: 17 idei uimitoare pe care trebuie să le încerci !

Un adevărat boom în coafură a fost provocat de tunsorile asimetrice. Se potrivesc bine atât cu ținutele de zi cu zi, cât și la ocaziile speciale. Cu plăcere sunt alese de femeile de toate vârstele. Tunsorile asimetrice alese corect subliniază avantajele şi ascund defectele. Sunt foarte populare printre celebrități și vedete din show-business. Ia în considerare cele mai bune opțiuni pentru tunsori asimetrice pentru părul mediu care sunt prezentate în acest articol.

#1

Cine poate opta pentru tunsorile asimetrice ?

Tunsorile de acest tip sunt potrivite pentru fetele cu orice structură de păr. Părul rar capătă volum cu ușurință. În ceea ce privește forma feței,  poți alege tunsoarea perfectă pentru oricine, trebuie doar să urmezi următoarele recomandări:

– Doamnele mai plinuțe ar trebui să aleagă tunsori cu o coroană voluminoasă și breton lung oblic. Aceste trucuri sunt capabile să aducă forma feței mai aproape de ideal;

-Cu o față subțire, șuvițele lungi și bretonul arcuit vor arăta grozav.

– Forma pătrată a feței va fi ascunsă de tunsori cu linii oblice în zona urechilor;

– Pentru o față triunghiulară, un bob alungit ar fi o opțiune bună;

– Forma ovală este ideală. În acest caz, sunt permise orice tipuri de tunsori asimetrice.

#2

#3

#4

Avantaje și dezavantaje

Tunsorile asimetrice sunt ușoare, au o mulțime de opțiuni de styling și oferă caracteristici extravagante. Singurul lor dezavantaj este o pierdere destul de rapidă a formei din cauza șuvițelor care cresc foarte repede.

#5

Bobul asimetric

Bobul asimetric este preferat de multe reprezentante ale sexului frumos, ceea ce este destul de aștepta. Această tunsoare este foarte modernă și elegantă și poate fi ajustată pentru diverse forme ale feței. Există mai multe variante ale unei tunsori de tip bob. Iată doar câteva variante dintre acestea.

#6

1. Bob cu extensie și breton;

2. Bob pe o parte cu alungire;

3. Bob lung cu șuvițe frontale asimetrice;

4. Bob cu gradare.

O tunsoare de tip bob îți va permite să ascunzi un gât lung, sau invers, scurt. Va ajuta la ascunderea zonelor nedorite și va reduce pomeții mari.

Un carre asimetric cu alungire

Un carre clasic poate deveni neobișnuit și original. De exemplu, în loc să lungești șuvițele din față, poți face același lucru doar pe o parte. O astfel de coafură în sine pare complicată, așa că nu ar trebui să experimentezi cu o colorare neobișnuită. Dacă se dorește, un breton ar fi potrivit, dar ar trebui să fie oblic.

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

Tunsoarea cu tâmplele rase

Această opțiune arată cel mai avantajos pe părul scurt, dar poți obține un efect bun și cu o lungime medie a părului. Pe de o parte, nu renunți la lungimea părului preferat, dar, pe de altă parte, iei o decizie îndrăzneață care te va deosebi de o persoană obișnuită. Dacă dorești, poți aplica o colorare creativă.

#14

#15

Tunsoarea de tip cascadă

Cascada, iubită de toți, nu se va demoda curând. Este versatilă, practică și adaugă volum. Diferite lungimi ale șuvițelor pot fi urmărite perfect pe părul deschis la culoare și mai puțin vizibile pe părul întunecat. O tunsoare care nu necesită o actualizare constantă se va potrivi armonios în orice imagine.

#16

#17

Tunsorile asimetrice sunt o opțiune excelentă pentru a ieși în evidență  față de ceilalți, pentru a -ți sublinia individualitatea. Un efect și mai mare poate fi obținut prin colorarea monocromatică a firelor individuale. Acest lucru va ajuta la realizarea unei schimbări radicale a imaginii fără a recurge la proceduri costisitoare.

Dar tu pentru care dintre aceste tunsori ai opta ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !