Îndrăznețe și fermecătoare: 19 tunsori asimetrice, care îți vor împrospăta imaginea!

Asimetria este cheia către un look romantic, feminin și ademenitor. Dacă vrei să ieși în evidență, fără a arăta deplasat și provocator, fă-ți o tunsoare asimetrică. O astfel de coafură nu va trece niciodată neobservată.

Coafurile cu breton asimetric compensează insuficiența volumului și adaugă părului prospețime și rafinament. Iar stilul lejer și neglijent al lor, te va salva de cel mai izbitor semn al bătrâneții – conservatismul și atenția excesivă la detalii, cu alte cuvinte, de un look pedant și plictisitor.

Tunsori pixie asimetrice

Ce coafură pentru femei poate fi mai practică și mai ușor de coafat decât tunsoarea pixie? Pixie arată grozav atât pe femei tinere, cât și pe femei în vârstă, atât cu ținute de birou, cât și cu ținute de seară, atât pe blonde, cât și pe brunete. Tunsoarea întinerește, nivelează conturul feței, adaugă expresivitate acesteia și e potrivită pentru orice formă a capului.

O astfel de tunsoare este o adevărată comoară pentru doamnele cu păr subțire și rar, deoarece adaugă volum pe creștet și la rădăcini, împrospătând imaginea în ansamblu. Iar bretonul asimetric va adăuga îndrăzneală și delicatețe chipului tău, diluând aspectul ascetic, băiețesc, al tunsorii.

Tunsori bob asimetric scurt

Tunsorile bob asimetrice pentru păr scurt sunt îndrăznețe și elegante în același timp. O asemenea tunsoare corectează ovalul feței, maschează imperfecțiunile tenului, adaugă volum părului și îți va face chipul mai luminos.

Ea a preluat tranzițiile netede ale tunsorii carre, volumul tunsorii bob și îndrăzneala tunsorii pixie. Bobul asimetric se potrivește atât pentru fire groase, cât și pentru fire subțiri, și arată fabulos chiar și după 50 de ani, diluând subtil ridurile și alte amprente ale bătrâneții.

Tunsori asimetrice scări

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Aranjarea stratificată, cu fire lungi în față și scurte la spate (sau invers), compensează absența volumului și nivelează conturul feței.

Iar aspectul neglijent al șuvițelor, care sunt aranjate în trepte, le face mai groase și mai dense din punct de vedere vizual. Ele te vor ajuta să oferi mai multă fluiditate podoabei capilare și să creezi efectul de păr bogat.

Tunsoarea carre asimetrică

O tunsoare carre asimetrică arată proaspăt, feminin și elegant. Însă pentru a obține acest efect, părul tău trebuie să fie în stare perfectă. Coafura poate fi purtată atât cu breton, cât și fără. Ea încadrează perfect ovalul feței, întinerește chipul și adaugă prospețime întregului look.

Există o mulțime de variante ale acestei tunsori, dar după 40 de ani, îți recomandăm varianta cu breton, deoarece bretonul maschează bine ridurile de pe frunte, una din principalele amprente ale vârstei. În plus, bretonul adaugă îndrăzneală și expresivitate tunsorii.

Citește și: Tânără și stilată după 50 de ani: 11 ținute superbe, ca să arăți mereu de nota zece!