Tunsoarea uimitoare care are 7,7 miliarde de vizualizări pe TikTok în doar 12 luni: 15 doamne curajoase deja au încercat-o !

Când vine vorba de revenirea la trendurile neașteptate, nimic nu ne poate surprinde la fel de mult decât tunsoarea de tip mullet. Da, această tunsoare retro s-a reîntors în modă !

Tunsoarea  mullet este cunoscută din cele mai vechi timpuri. Potrivit unor entuziaști, egiptenii antici, precum și galii și scandinavii, purtau această coafură. Cu toate acestea, nu există date sigure care să confirme teoria dată. Dar acest lucru nu i-a împiedicat pe cântăreții rock din anii 1970 și 1980 să introducă moda pentru mullet.

La acea vreme era purtată atât de oamenii obișnuiți, cât și de mulți actori, sportivi și muzicieni precum David Bowie. Apoi tunsoarea ușor excentrică a fost lăsată în uitare. În ultimul timp, ea a revenit din nou la modă, dar cu unele schimbări. Pentru a te convinge că această tunsoare este din nou în tendințe, am adunat pentru tine fotografii cu ea. Aceasta, de altfel, se potrivește foarte bine multor oameni!

1. Și imediat a apărut cu un aspect complet diferit

De fapt, conform unui raport al lui Cloud Nine, tunsoarea de tip mullet are 7,7 miliarde de vizualizări pe TikTok și 2,24 milioane de căutări pe Google în întreaga lume. Și asta doar în ultimele 12 luni.

2. Un volum suplimentar al părului, nu a încurcat pe nimeni niciodată

3. Tunsoarea a început să arate texturată și mai interesantă

4. Nu s-au schimbat multe, dar imaginea a început să pară mai proaspătă

5. Se pare că odată cu noua tunsoare, părul de pe cap a devenit mai mult

6. O tunsoare poate întineri. Acesta este un fapt deja dovedit !

7. Ochii par acum mai mari

8. Această tunsoare este ceea de ce ai nevoie pentru părul creț

9. Acum, tunsoarea are o formă corectă

10. Acel șic, care lipsea atât de mult

11. O altă dovadă că după aplicarea unei noi tunsori, părul pare mai voluminos

12. Această doamnă arată acum mult mai enigmatică și fresh

13. Acest tip de tunsoare are mai multe modele

14. Moda nu are o limită de vârstă

15. O tunsoare care parcă a fost făcută special pentru această domnișoară !

Dar tu ai opta pentru o astfel de tunsoare ? Așteptăm părerea ta mai jos în comentarii ! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !