Tunsoarea shaggy pe diferite lungimi: cea mai stilată tunsoare din acest sezon!

Părul reflectă starea de spirit a unei femei. Nu degeaba spunem că marile schimbări din viața unei femei încep cu schimbarea coafurii. O nouă tunsoare nu înseamnă doar un look nou, ci și o nouă stare de spirit. Înseamnă șansa de a o lua de la capăt. Și dacă tot ai decis să te tunzi, încearcă tunsoarea shaggy.

Shaggy este o tunsoare practică, comodă, versatilă, ușor de coafat – numai bună pentru femeile care vor să arate îndrăzneț, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii. Și, cel mai important, coafura arată romantic și natural, naturalețea fiind principala tendință a ultimelor sezoane.

Tunsori shaggy păr scurt

Din engleză shaggy se traduce ca flocos, zburlit. Vârfurile rupte și aranjarea dezordonată adaugă părului volum, iar chipului expresivitate. Shaggy e o tunsoare pentru femei moderne. Stilul lejer și neglijent al ei îți va da un aer cochet și contemporan.

Tunsori shaggy păr mediu

Coafura shaggy este asemănătoare cu tunsorile în scări pentru păr mediu, dar arată mai spectaculos datorită volumului. Spre deosebire de tunsorile clasice în scări, tranzițiile sunt mai văluroase, iar stilul mai neglijent. O astfel de tunsoare oferă mai multă fluiditate podoabei capilare și nu necesită aranjare, pentru că părul, în mod implicit, este deranjat.

Tunsori shaggy păr lung

De regulă, părul se tunde până la nivelul bărbiei sau al umerilor. Iar șuvițele de păr sunt tunse inegal. Însă, în ultima vreme, multe femei își fac shaggy pentru păr lung. Tunsoarea shaggy se poartă cu breton drept, cu breton franțuzesc (pe ambele părți ale feței), cu breton asimetric și cu breton filat. Și arată bine atât cu fire groase, cât și cu fire subțiri.

Tunsori shaggy moderne

O asemenea tunsoare corectează ovalul feței, maschează imperfecțiunile tenului, adaugă volum părului și îți va face chipul mai luminos. În același timp, shaggy e mai mult despre formă și mai puțin despre culoare. Deoarece este o tunsoare modernă, ea oferă mult spațiu de manevră și încurajează orice experiment. Tunsoarea arată bine atât pe blonde, cât și pe brunete. Mai mult, dă bine chiar și cu păr alb.

Citește și: Regula celor 7 “NU” la vopsirea părului: Află ce nuanțe te fac să arăți mai bătrână