Tunsoarea schimbă totul: 10 transformări uimitoare în rândul femeilor 50+, tu ce mai aștepți?

Dacă vrei să-ți schimbi înfățișarea ca să arăți mai tânără și mai atrăgătoare, nu te grăbi să te înscrii la plastician, mai bine fă-ți o programare la coafor. O tunsoare și o nuanță de păr alese corect pot transforma o femeie de rând într-o adevărată vedetă de cinema.

Tunsori pentru femei după 50 de ani

Părul drept, de un blond întunecat și plictisitor, te va face să pari mai bătrână chiar și la 25 de ani. Urmează exemplul acestei doamne și renunță la prima tunsoare în favoarea unei coafuri asimetrice, de o nuanță mult mai luminoasă, care corectează frumos forma feței, împrospătează chipul și maschează eficient ridurile, grație bretonului stilat și voluminos.

Dacă ești mai îndrăzneață de fire și vrei să adaugi un pic de șic urban și dârzenie aspectului tău, îți recomandăm să încerci o tunsoare pixie cu breton alungit, care poate fi dat pe spate. Totodată, nu uita de tonalitatea tenului.

Citește și: Împrospătează și întineresc: 40 modele de tunsori scurte, actuale în 2021!

Observi cum nuanța cenușie a părului, care ar trebui, aparent, să îmbătrânească, are un efect total opus asupra acestei femei? Toate pentru că nuanța trebuie aleasă în funcție de ten.

Tunsori care întineresc

Odată cu înaintarea în vârstă, părul devine mai rar și mai subțire. Din această cauză, îți recomandăm să renunți la tunsorile pentru păr lung în favoarea părului scurt, care întinerește și adaugă prospețime chipului tău.

Tenul și trăsăturile feței au rămas aceleași, dar percepția este cu totul și cu totul alta. Tunsoarea bob asimetrică nivelează grijuliu ovalul feței, iar nuanța luminoasă de păr face adevărate minuni.

Citește și: Părul mediu și lung: 18 modele de tunsori pentru femei 50+

Coafuri femei 50 de ani

Niciodată nu e prea târziu să faci o schimbare. Mai ales că ai nevoie de atât de puțin: o tunsoare scurtă, asimetrică, cu reflexe calde și șuvițe subțiri.

Cu cât mai scurt, cu atât mai bine! Bineînțeles că nu e neapărat să-ți faci o tunsoare în stil băiețesc, dar după cum am evidențiat anterior, de la o anumită vârstă tunsorile scurte sunt mai binevenite decât cele lungi.

Citește și: Te vor întineri instantaneu: 4 modele de tunsori, perfecte pentru femei 40+

Tunsori care te fac mai tânără

Lasă tunsorile neglijente și părul deranjat femeilor de 20 de ani. Tu trebuie să arăți impecabil și acest truc nu mai funcționează după 40, pentru că părul nu mai e așa elastic și sănătos ca înainte.

De asemenea, poți opta pentru tunsorile care încadrează corect ovalul feței, de exemplu, o coafură shaggy cu breton lateral alungit.

Citește și: Demonstrat științific: 7 tunsori care te întineresc cu 10 ani!

Tunsori femei în vârstă

Evită blondul gălbui și buclele dezordonate și nu-ți fie frică să experimentezi, optând pentru tunsori și nuanțe la modă, care la sigur vor adăuga eleganță și prospețime aspectului tău.

Dacă ai fața plinuță, renunță la tunsoarea carre în favoarea coafurilor asimetrice. Iar dacă vei colora părul corect, fața ta va deveni mai expresivă și plină de viață.

Citește și: Scapă de prejudecăți: 6 tunsori scurte pentru femeile care vor cu adevărat o schimbare!