Tunsoarea Rapsodia pe diferite lungimi: cea mai stilată tunsoare din acest sezon!

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Nu e de mirare că tunsorile în scări sunt foarte populare după 40 de ani, când părul devine subțire și rar.

Indiferent dacă părul tău este lung sau scurt, o coafură în scări te va ajuta să-i dai o formă perfectă. Iată 12 modele de tunsori care vor crea și vor menține volumul de care ai nevoie!

Tunsoarea rapsodia păr scurt

Rapsodia, numită și aurora sau tunsoarea italiană e ușor de recunoscut. Ea amintește de tunsoarea în cascadă, dar arată mai spectaculos datorită volumului. Coafura se potrivește oricărei femei, indiferent de vârstă, formă a feței sau stare a tenului.

Ea arată bine cu diferite tipuri de breton, începând cu cel drept și terminând cu cel asimetric. Tunsoarea e ușor de coafat, ține bine volumul și nu se teme nici de vânt, nici de căciulă.

Tunsoarea rapsodia păr mediu

Tunsoarea rapsodia e o coafură cu adevărat splendidă și spectaculoasă. Datorită dispunerii stratificate, tunsoarea ascunde ridurile de expresie, petele de vârstă, obrajii căzuți și alte semne ale bătrâneții.

Dar părul trebuie să fie bine îngrijit, deoarece o tunsoare stratificată pe păr gras arată dezgustător. Din fericire, firele cresc uniform și își păstrează simetria chiar și atunci când părul crește destul de lung.

Tunsoarea rapsodia păr lung

Spre deosebire de tunsoarea în cascadă, tunsoarea rapsodia are un contur mai pronunțat, subliniază elegant ovalul feței și se termină în spate cu șuvițe deranjate, care adaugă tunsorii o notă cochetă.

Coafura a cunoscut vârful popularității la mijlocul anilor 80′, în rândul italiencelor. Dar grație caracterului său universal și versatil, a rămas actuală până în prezent.

Această tunsoare este alegerea perfectă pentru femeile care vor să-și ascundă ceafa masivă, pentru femeile care au păr subțire și vor să adauge volum, dar și pentru femeile cu bucle dense și groase, care vor să-și facă părul mai ascultător. Și bineînțeles, e o tunsoare numai bună pentru femeile de 40 de ani.

Citește și: Haina îl face pe om: Aceste 20 de greșeli te fac să arăți mai bătrână!