Tunsoarea în scări pe diferite lungimi: un stil pentru femei elegante!

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Nu e de mirare că tunsorile în scări sunt foarte populare după 40 de ani, când părul devine subțire și rar.

Indiferent dacă părul tău este lung sau scurt, o coafură în scări te va ajuta să-i dai o formă perfectă. Iată 12 modele de tunsori care vor crea și vor menține volumul de care ai nevoie!

Tunsori în scări păr lung

Rapsodia, numită și aurora sau tunsoarea italiană e ușor de recunoscut. Ea amintește de tunsoarea în cascadă pentru păr lung, dar arată mai spectaculos datorită volumului. Coafura se potrivește oricărei femei, indiferent de vârstă, formă a feței sau stare a tenului. Plus la asta, tunsoarea arată bine cu diferite tipuri de breton, începând cu cel drept și terminând cu cel asimetric.

Tunsori în scări păr lung ondulat

Tunsoarea rapsodia e o coafură cu adevărat splendidă și spectaculoasă. Datorită dispunerii stratificate, tunsoarea ascunde ridurile de expresie, petele de vârstă, obrajii căzuți și alte semne ale bătrâneții. Dar părul trebuie să fie bine îngrijit, deoarece o tunsoare stratificată pe păr gras arată dezgustător.

Tunsori în scări păr mediu

Tunsoarea e ușor de coafat, ține bine volumul și nu se teme nici de vânt, nici de căciulă. Coafura arată întotdeauna îngrijită perfect. Firele cresc uniform și își păstrează simetria chiar și atunci când părul crește destul de lung. Cu toate că, în mod ideal, ar trebui să îl corectezi în fiecare lună.

Tunsori în scări păr mediu cu breton

Spre deosebire de tunsoarea în cascadă, tunsoarea rapsodia are un contur mai pronunțat, subliniază elegant ovalul feței și se termină în spate cu șuvițe deranjate, care adaugă tunsorii o notă cochetă. Coafura a cunoscut vârful popularității la mijlocul anilor 80′, în rândul italiencelor. Dar grație caracterului său universal și versatil, a rămas actuală până în prezent.

Tunsori în scări păr scurt

Chiar și variantele pentru păr scurt arată foarte feminin și delicat. Acestea sunt alegerea perfectă pentru femeile care vor să-și ascundă ceafa masivă, pentru femeile care au păr subțire și vor să adauge volum, dar și pentru femeile cu bucle dense și groase, care vor să-și facă părul mai ascultător.

Tunsori scurte în scări

Rapsodia întinerește chipul, corectează ovalul feței și o face mai expresivă. Nu întâmplător, astfel de tunsori sunt populare în rândul vedetelor de cinema, care trebuie să arate întotdeaua perfect, dar în același timp să aibă un stil versatil. Dacă visezi la o tunsoare stilată, ușor de coafat, potrivită indiferent de ținută și context – tunsoarea rapsodia e ceea de ce ai nevoie.

Citește și: Iată de ce unele femei 40+ arată mai tinere ca altele: 2 sfaturi care te pot întineri!