Tunsoarea Rapsodia în diferite culori: un stil pentru femei elegante

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Nu e de mirare că tunsorile în scări sunt foarte populare după 40 de ani, când părul devine subțire și rar. Iar una dintre cele mai expresive tunsori aranjate în scări este tunsoarea rapsodia.

Ce este tunsoarea Rapsodia?

Tunsoarea rapsodia e ușor de recunoscut. Ea amintește de tunsoarea în cascadă pentru păr lung, dar arată mai spectaculos datorită volumului. Atuul ei este versatilitatea. Cu alte cuvinte, coafura se potrivește oricărei femei, indiferent de vârstă, formă a feței sau stare a tenului.

Prin ce diferă de tunsoarea cascadă?

Spre deosebire de tunsoarea cascadă, tunsoarea rapsodia are un contur mai pronunțat, subliniază elegant ovalul feței și se termină în spate cu șuvițe deranjate, care adaugă tunsorii o notă cochetă. De asemenea, de cele mai multe ori se face cu breton asimetric. Coafura a cunoscut vârful popularității la mijlocul anilor 80′, în rândul italiencelor. Dar grație caracterului său versatil, a rămas actuală până în prezent.

Cui i se potrivește tunsoarea rapsodia?

Această tunsoare este alegerea perfectă pentru femeile care vor să-și ascundă ceafa masivă, pentru femeile care au păr subțire și vor să adauge volum, dar și pentru femeile cu bucle dense și groase, care vor să-și facă părul mai ascultător. Și bineînțeles, e o tunsoare numai bună pentru femeile trecute de 40 de ani.

Tunsoarea rapsodia pe diferite lungimi

Tunsoarea rapsodia e o coafură cu adevărat splendidă și spectaculoasă. Datorită dispunerii stratificate, tunsoarea ascunde ridurile de expresie, petele de vârstă, obrajii căzuți și alte semne ale bătrâneții. Dar părul trebuie să fie bine îngrijit, deoarece o tunsoare stratificată pe păr gras arată dezgustător. Din fericire, firele cresc uniform și își păstrează simetria chiar și atunci când părul crește destul de lung.

Tunsoarea rapsodia cu breton

Plus la asta, tunsoarea arată bine cu diferite tipuri de breton, începând cu cel drept și terminând cu cel asimetric. Prin urmare, dacă la un moment dat vei dori o schimbare de look, nu va trebui să-ți reinventezi complet coafura.

Tunsoarea rapsodia în diferite culori

Tunsoarea e ușor de coafat, ține bine volumul și nu se teme nici de vânt, nici de căciulă. Coafura arată întotdeauna îngrijită perfect. Firele cresc uniform și își păstrează simetria chiar și atunci când părul crește destul de lung. Cu toate că, în mod ideal, ar trebui să îl corectezi în fiecare lună. De asemenea, tunsoarea arată fresh indiferent de culori.

Citește și: Haina îl face pe om: Aceste 20 de greșeli te fac să arăți mai bătrână!