Tunsoarea pixie – un adevărat cadou pentru femeile aflate la vârsta înțelepciunii!

Tunsorile pentru păr scurt sunt mai populare ca niciodată până acum. Ele sunt stilate, practice, ușor de coafat și întineresc chipul oricărei femei. În plus, tunsorile scurte arată mult mai proaspăt decât tunsorile pentru păr mediu și lung și îți vor da mai puține bătăi de cap la coafare. Mai cu seamă tunsoarea pixie! Iată 10 modele de tunsori pentru păr scurt, care sunt o adevărată comoară pentru doamnele cu păr subțire și rar.

Tunsori pixie pentru păr rar

Coafura pixie este practică, comodă, versatilă, ușor de coafat și e numai bună pentru femeile 60+ care vor să arate îndrăzneț, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii.

În același timp, tunsoarea pixie este o adevărată comoară pentru doamnele cu păr subțire și rar, deoarece adaugă volum pe creștet și la rădăcini. Iar bretonul asimetric va adăuga îndrăzneală și delicatețe chipului tău, diluând aspectul băiețesc al tunsorii.

Tunsori pixie păr scurt 2021-2022

Pixie arată grozav atât pe femei tinere, cât și pe femei în vârstă, atât cu ținute de birou, cât și cu ținute de seară, atât pe blonde, cât și pe brunete. Iar cât de bine arată pe femeile cu păr cărunt. Tunsoarea întinerește, nivelează conturul feței, adaugă expresivitate acesteia și e potrivită pentru orice formă a capului.

Pixie va adăuga prospețime și dârzenie chipului tău, dar fără să-ți știrbească din eleganță și feminitate. Aceasta are multe variații și poate fi adaptată în funcție de fața fiecărei femei. Dar îți recomandăm să atragi atenția la varianta cu breton.

Tunsori pixie față pătrată

Moda pentru pixie a renăscut la mijlocul anilor ’50, după lansarea filmului “Roman Holiday” cu Audrey Hepburn, când fiecare a doua femeie a început să poarte o astfel de tunsoare.

Ea e nespus de practică, comodă și versatilă, fiind opțiunea perfectă dacă vrei să arăți neobișnuit, dar nu ai timp pentru aranjarea coafurii. Nu e de mirare că frizura pixie e populară până în prezent.

Tunsori pixie bob

Părul lung necesită mult timp pentru îngrijire și coafare, iar în condițiile ritmului accelerat al vieții contemporane, tot mai multe femei renunță la tunsorile pentru păr lung în favoarea coafurilor scurte, cu volum, care adaugă prospețime imaginii lor. Volumul pe creștet și la rădăcini, bretonul alungit, tranzițiile netede – toate acestea fac din pixie o tunsoare etalon după 50 de ani.

Tunsori pixie femei 2021-2022

De altfel, ce-ar fi să experimentezi un pic cu fasonul și nuanțele? Cine a zis că după 60 de ani nu se poartă stiluri (convențional) tinerești? Dacă vrei ca imaginea ta să emane și mai multă îndrăzneală și expresivitate, dar fără să arate vulgar, o asemenea coafură e ceea de ce ai nevoie.

Citește și: Iată de ce unele femei 40+ arată mai tinere ca altele: 2 sfaturi care te pot întineri!