Tunsoarea pixie – un adevărat cadou pentru doamnele cu păr subțire și rar!

Femeile moderne își pun tot mai des următoarele întrebări: Ce coafură să aleg? Ce nuanță de păr mi se potrivește? Cum să adaug volum? Și ce să fac ca să arăt mai tânără?

Aceste întrebări devin și mai relevante la 50+. Vârsta când firele devin mai fragile, iar părul își pierde volumul și rezistența de odinioară. Astăzi vom răspunde la aceste întrebări și vom discuta despre o tunsoare care se descurcă excelent cu volumul și întinerește imaginea fiecărei femei – tunsoarea pixie.

Ce este tunsoarea pixie?

Pixie e o coafură pentru păr scurt, cu șuvițe scurte la tâmple și la ceafă, breton asimetric și șuvițe lungi pe creștet. Coafura pixie este practică, comodă, versatilă, ușor de coafat și e numai bună pentru femeile 50+ care vor să arate îndrăzneț, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii.

Tunsori pixie pentru păr rar

Pixie arată grozav atât pe femei tinere, cât și pe femei în vârstă, atât cu ținute de birou, cât și cu ținute de seară, atât pe blonde, cât și pe brunete. Iar cât de bine arată pe femeile cu păr cărunt. Pixie e o tunsoare modernă, numai bună pentru doamnele cu păr subțire și rar, deoarece adaugă volum pe creștet și la rădăcini.

Tunsori pixie 50 ani

Pixie va adăuga prospețime și dârzenie chipului tău, dar fără să-ți știrbească din eleganță și feminitate. Aceasta are multe variații și poate fi adaptată în funcție de fața fiecărei femei. Dar îți recomandăm să atragi atenția la varianta cu breton. Bretonul va masca ridurile și îți va da un aer îndrăzneț.

Tunsoarea pixie asimetrică

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Volumul pe creștet și la rădăcini, bretonul alungit, tranzițiile neglijente – toate acestea fac din pixie o tunsoare perfectă pentru o femeie contemporană.

Tunsori pixie cu breton

În acest sezon sunt la modă variantele cu tâmple rase. Frizura e binevenită dacă ai fața ovală și vrei să adaugi un pic de îndrăzneală și rafinament imaginii tale. Unele femei consideră această tunsoare prea vulgară, dar se înșală amarnic. În ultimii ani, pixie a devenit aproape sinonim cu rafinamentul și feminitatea.

Tunsori pixie bob

O tunsoare pixie-bob îmbină avantajele celor două coafuri. Ea arată bine pe chipul oricărei femei, poate fi asociată cu orice ținută și, cel mai important, ascunde ridurile de expresie, petele de vârstă și alte semne ale bătrâneții. Pixie bob e coafura care îmbină dârzenia cu delicatețea și un adevărat cadou pentru o doamnă modernă, independentă și sigură de sine.

Citește și: Toată viața l-am spălat greșit: Aceste 7 greșeli m-au lăsat fără păr la 40 de ani