Tunsoarea messy bob: cea mai stilată coafură din acest sezon!

Coafura bob e una dintre cele mai apreciate tunsori din lume. Ea este universală, versatilă, arată superb pe chipul oricărei femei și poate fi asortată cu orice ținută.

Iar cea mai la modă variantă este tunsoarea messy-bob. Față de varianta clasică, ea creează mai mult volum și are un aspect neglijent. O astfel de tunsoare oferă mai multă fluiditate podoabei capilare și nu necesită aranjare, pentru că părul, în mod implicit, este deranjat.

Ce este tunsoarea messy bob?

Tunsorile simetrice, îngrijite perfect, îngrelează trăsăturile feței. Sugestia noastră e să renunți la acest stil în favoarea tunsorilor aerate și ușor neglijente. Tunsoarea messy bob este alegerea perfectă. Ea amintește de tunsoarea în scări pentru păr scurt, dar arată mai spectaculos datorită volumului. Spre deosebire de tunsorile clasice în scări, tranzițiile sunt mai văluroase, iar stilul mai neglijent.

Messy bob – particularități

De asemenea, tunsoarea messy bob nu există în variante lungi. De regulă, părul se tunde până la nivelul bărbiei sau al umerilor. Iar șuvițele de păr sunt tunse inegal. Vârfurile rupte și aranjarea dezordonată adaugă părului volum, iar chipului expresivitate. Coafura arată romantic și natural, naturalețea fiind principala tendință a ultimelor sezoane.

Tunsoarea messy bob – variante

Tunsoarea messy bob se poartă cu breton drept, cu breton franțuzesc (pe ambele părți ale feței), cu breton asimetric și cu breton filat. Ea arată bine atât cu fire groase, cât și cu fire subțiri. Bretonul lung adaugă volum și crește densitatea părului, cel puțin vizual. Iar aranjarea stratificată, cu șuvițe mai lungi în față și mai scurte la spate, adaugă tunsorii amploare.

Tunsoarea messy bob – culori

Messy bob e mai mult despre formă și mai puțin despre culoare. Deoarece este o tunsoare modernă, ea oferă mult spațiu de manevră și încurajează orice experiment. Tunsoarea arată bine atât pe blonde, cât și pe brunete. Mai mult, dă bine chiar și cu păr alb.

Citește și: Stil de franțuzoaică: Iată de ce franțuzoaicele arată mai bine decât noi!