Tunsoarea italiană: opțiunea perfectă pentru femeile care vor mai mult volum!

Odată cu înaintarea în vârstă, părul nostru își pierde farmecul de odinioară. Firele încărunțesc și devin mai fragile, părul își pierde volumul, iar rădăcinile numai sunt la fel de rezistente și elastice precum erau adineauri. În consecință, după 40 de ani devine tot mai greu să-ți faci o coafură care să arate spectaculos. Nu și dacă alegi o tunsoare în stil italian.

Ce este tunsoarea italiană?

Tunsoarea italiană, numită și Aurora, e ușor de recunoscut. Ea amintește de tunsoarea în cascadă pentru păr lung, dar arată mai spectaculos datorită volumului. Atuul ei este versatilitatea. Cu alte cuvinte, coafura se potrivește oricărei femei, indiferent de vârstă, formă a feței sau stare a tenului.

Plus la asta, tunsoarea arată bine cu diferite tipuri de breton, începând cu cel drept și terminând cu cel asimetric. Prin urmare, dacă la un moment dat vei dori o schimbare de look, nu va trebui să-ți reinventezi complet coafura.

Tunsoarea cascadă italiană

Spre deosebire de tunsoarea în cascadă, tunsoarea aurora are un contur mai pronunțat, subliniază elegant ovalul feței și se termină în spate cu șuvițe deranjate, care adaugă tunsorii o notă cochetă. Coafura a cunoscut vârful popularității la mijlocul anilor 80′, în rândul italiencelor. Dar grație caracterului său universal și versatil, a rămas actuală până în prezent.

Tunsoare italiană păr mediu

Tunsoarea e ușor de coafat, ține bine volumul și nu se teme nici de vânt, nici de căciulă. Coafura arată întotdeauna îngrijită perfect. Firele cresc uniform și își păstrează simetria chiar și atunci când părul crește destul de lung. Cu toate că, în mod ideal, ar trebui să îl corectezi în fiecare lună.

Tunsoare modernă italiană

Aurora întinerește chipul, corectează ovalul feței și o face mai expresivă. Nu întâmplător, astfel de tunsori sunt populare în rândul vedetelor de cinema, care trebuie să arate întotdeaua perfect, dar în același timp să aibă un stil versatil. Dacă visezi la o tunsoare stilată, ușor de coafat, potrivită indiferent de ținută și context – tunsoarea italiană e ceea de ce ai nevoie.

Tunsoarea italiană femei 40 ani

Tunsoarea italiană este alegerea perfectă pentru femeile care vor să-și ascundă ceafa masivă, pentru femeile care au păr subțire și vor să adauge volum, dar și pentru femeile cu bucle dense și groase, care vor să-și facă părul mai ascultător. Și bineînțeles, este o soluție perfectă pentru doamnele 40+, care vor să-și împrospăteze imaginea și să-și etaleze rafinamentul.

Citește și: Sunt frumoase și ușor de întreținut: 15 tunsori elegante pentru păr subțire și rar!