Tunsoarea în scări: 12 modele elegante, perfecte pentru femei 40+

Toate femeile visează la un păr dens și voluminos. Dar nu toate au norocul să-l dețină. Situația se complică odată cu înaintarea în vârstă, când firele își pierd rezistența și elasticitatea de odinioară, astfel încât devine tot mai greu să-ți coafezi părul în așa fel ca el să-și mențină volumul pe tot parcursul zilei. Din fericire, stiliștii au inventat tunsorile în scări. Iată 12 modele care vor crea și vor menține volumul de care ai nevoie!

Tunsori în scări până la umeri

Aranjarea părului în scări sau în cascadă va compensa lipsa volumului, creând un look spectaculos și degajat. O astfel de tunsoare va adăuga expresivitate și vigoare chipului tău, corectând subtil ovalul feței și diluând imperfecțiunile acesteia.

Nu uita că nuanța părului este la fel de importantă ca tunsoarea în sine. Tehnicile moderne de vopsire a părului, precum balayage, ombre sau california, împrospătează imaginea și o fac mai luxoasă.

Tunsori în scări cu volum păr mediu

Tunsorile în scări sau în cascadă sunt bune prin faptul că rezolvă problemele legate de volum și corectează excelent ovalul feței. Cascada adaugă volum ca nici o altă tunsoare și îți permite să te coafezi în fiecare zi în mod diferit, fără a pierde din rafinament. Datorită șuvițelor de lungime diferită, părul pare dens, sănătos și voluminos.

Îți sugerăm să atragi atenția la tunsoarea bob mediu în scări. Această coafură a preluat tranzițiile neglijente ale tunsorii cascadă, volumul tunsorii bob și îndrăzneala tunsorii pixie. Bobul asimetric se potrivește atât pentru fire groase, cât și pentru fire subțiri și arată fabulos chiar și după 50 de ani, diluând subtil ridurile și alte amprente ale bătrâneții.

Modele de tunsori în scări păr mediu

Părul aranjat în scări sau în cascadă, situat sub nivelul umerilor, încadrează perfect ovalul feței și adaugă eleganță întregului look. Tunsoarea în scări poate fi asociată cu orice ținută și arată de-a dreptul spectaculos.

Iar datorită șuvițelor de lungime diferită, părul pare mult mai dens, mai îngrijit și mai sănătos. Dar ține cont de faptul că tranziția de la o lungime la alta trebuie să fie moale, netedă, ca imaginea în ansamblu să nu aibă de suferit.

Tunsori cascadă păr mediu

Tunsoarea cascadă e o coafură cu adevărat splendidă și spectaculoasă. Datorită dispunerii stratificate, tunsoarea maschează excelent ridurile de expresie, petele de vârstă, obrajii căzuți și alte semne ale bătrâneții. Mai aruncă o privire la doamna din imaginea de mai sus. Pun pariu că ridurile de pe gât sunt ultimul detaliu pe care l-ai observat. Dacă l-ai observat.

Dar părul trebuie să fie bine îngrijit, deoarece o tunsoare stratificată pe păr gras arată dezgustător. Multe femei consideră că o astfel de tunsoare e greu de întreținut, dar adevărul e că părul poate fi coafat cu ajutorul unui uscător obișnuit sau a unui ondulator.

Coafuri în scări păr mediu

Atunci când alegem o coafură, fiecare detaliu contează, începând cu forma feței și terminând cu tenul și nuanța părului, astfel încât unora le stă mai bine cu tunsori scurte, iar altora cu tunsori medii sau lungi.

Tunsoarea în cascadă pentru păr mediu arată bine pe toate femeile! Și poate fi corectată ușor, tăind capetele pentru a obține volumul dorit și necesarul de simetrie. Părul poate fi drept, creț, subțire, dens, rar, gros. Tehnica de stratificare poate face părul dens mai vaporos, iar cel rar, mai voluminos.

În concluzie, tunsoarea în scări este ideală pentru o doamnă 40+ care vrea să rămână în centrul atenției. Eleganța și splendoarea acesteia se răsfrânge asupra întregii ținute. Nu întâmplător, tunsoarea se bucură de popularitate în rândul vedetelor de cinema.

Citește și: Sigur că se poate: Un stilist din California își face clientele să se mândrească cu părul cărunt!