Tunsoarea elegantă de tip pixie: de ce este atât de întrebată în rândul doamnele mature ?

Doamnele moderne de după 50 de ani sunt conștiente că vârsta din pașaport este doar o cifră. Cu o abordarea corectă, poți să arăți și să te simți mult mai tânără. O tunsoare bine aleasă joacă un rol important în modelarea imaginii. Un favorit al femeilor mature poate fi numit în siguranță o tunsoare pixie. Ea aduce tinerețe și prospețime, frumusețe și grație imaginii.

Pixie stratificat

Foarte popular în rândul femeilor, are multe avantaje incontestabile. Tunsoarea în straturi va reda un volum excelent. Și acest lucru va fi foarte util, deoarece în timp, părul se subțiază. Poți adăuga un accent coafurii cu ajutorul bretonului. Acesta va ascunde problemele legate de vârstă și va face aspectul mai expresiv și fermecător.

Pixie cu asimetrie

Are efect de întinerire și face posibilă corectarea ovalului feței. Această tunsoare deschide spațiu pentru experimentare. Dacă faci un styling  cu ondulări și îți lași părul în lateral, obții un look elegant și la modă.

Pixie cu breton lung

Combinația dintre breton lung și o tunsoare destul de scurtă va juca un plus pentru femeile care vor să piardă vizual câțiva ani fără prea mult efort. Un pic obraznică, cu siguranță va atrage atenția. Cu această coafură vei putea să-ți demonstrezi bunul gust.

Pixie scurt

Această tunsoare este foarte ușor de îngrijit, vei economisi mult timp și efort dacă alegi acest model. Nu este nevoie de o mulțime de produse de styling, vei arăta naturală și fresh.

Pixie blond de platină

Să nu-ți fie teamă de aspectul părului gri. Modalitățile și metodele moderne de colorare nu numai că pot ascunde manifestările enervante ale vârstei, ci și pot transforma radical o femeie. Culorile deschise vor fi de preferat, deoarece vă permit vizual să arăți mai tânără decât sunteți cu adevărat. Iar cu un blond de platină, vei arăta luxos și irezistibil.

Pixie cu puțină neglijență

Părul ușor pieptănat face imaginea mai strictă și restrânsă, adaugă ani și nu este deloc ceea ce avem nevoie. Stiliștii  aprobă o mică dezordine pe cap, această tehnică va aduce un suflu de libertate și îndrăzneală în aspectul general.

Dar tu pentru care dintre aceste tunsori ai opta ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !