Tunsoarea corectă te poate întineri: 5 tunsori care vor întineri orice femeie!

Dacă vrei să-ți schimbi înfățișarea ca să arăți mai tânără și mai atrăgătoare, e suficient să-ți schimbi coafura. Tunsoarea corectă poate face adevărate minuni. O tunsoare bună, potrivită cu forma capului, starea părului și tonalitatea pielii este un atribut incontestabil al femeii moderne. Iar dacă nu știi ce tunsoare să alegi, te ajutăm noi. Iată 5 tunsori pe care ar trebui să le încerce fiecare femeie.

1. Tunsoarea bob-carre

O tunsoare bob-carre îmbină avantajele celor două coafuri. Ea arată bine pe chipul oricărei femei, poate fi asortată cu orice ținută și, cel mai important, ascunde ridurile de expresie, petele de vârstă și alte semne ale bătrâneții. Bob-carre e coafura care îmbină dârzenia cu delicatețea și e un adevărat cadou pentru o doamnă modernă, independentă și sigură de sine.

2. Tunsoarea pixie-bob

Pixie-bob la rândul său, îmbină delicatețea tunsorii bob, cu dârzenia tunsorii pixie. Tunsoarea arată grozav atât pe femei tinere, cât și pe femei în vârstă, atât cu ținute de birou, cât și cu ținute de seară, atât pe blonde, cât și pe brunete. Iar cât de bine arată pe femeile cu păr cărunt. Pixie-bob e o tunsoare modernă, numai bună pentru doamnele cu păr subțire și rar, deoarece adaugă volum pe creștet și la rădăcini.

3. Tunsoarea shaggy

Din engleză shaggy se traduce ca flocos, zburlit. Shaggy este o tunsoare practică, comodă, versatilă, ușor de coafat – numai bună pentru femeile care vor să arate îndrăzneț, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii. Și, cel mai important, coafura arată romantic și natural, naturalețea fiind principala tendință a ultimelor sezoane. Stilul lejer și neglijent al ei îți va da un aer cochet și contemporan.

4. Tunsoarea aurora

Tunsoarea aurora, e ușor de recunoscut. Ea amintește de tunsoarea în cascadă pentru păr lung, dar arată mai spectaculos datorită volumului. Atuul ei este versatilitatea. Cu alte cuvinte, coafura se potrivește oricărei femei, indiferent de vârstă, forma feței sau starea tenului. Spre deosebire de tunsoarea în cascadă, tunsoarea aurora are un contur mai pronunțat și se termină în spate cu șuvițe deranjate, care adaugă tunsorii o notă cochetă

5. Tunsoarea messy bob

Tunsorile simetrice, îngrijite perfect, îngrelează trăsăturile feței. Sugestia noastră e să renunți la acest stil în favoarea tunsorilor aerate și ușor neglijente. Tunsoarea messy bob este alegerea perfectă. Ea amintește de tunsoarea în scări pentru păr scurt, dar arată mai spectaculos datorită volumului. Spre deosebire de tunsorile clasice în scări, tranzițiile sunt mai văluroase, iar stilul mai neglijent.