Tunsoarea contează: Un stilist coreean își transformă clientele DOAR cu ajutorul coafurii!

Mersul la coafor este o adevărată loterie, fiindcă nu știi niciodată dacă coafura te va prinde bine sau nu. Nu și dacă te înscrii la Jung Eun Hye, un stilist din Seul, Coreea de Sud. Clientele lui știu că rezultatul va fi peste așteptări. Prin urmare, dacă vrei să-ți schimbi înfățișarea ca să arăți mai tânără și mai atrăgătoare, nu te grăbi să te înscrii la plastician, mai bine programează-te la coafor.

Tunsori înainte și după coafor

1. O tunsoare bună te poate întineri și la 25 de ani. Ba mai mult, îți poate da expresivitate, feminitate și rafinament.

2. Ca să profiți din plin de coafură, culoarea părului trebuie să completeze nuanța ochilor și tonalitatea pielii. O astfel de combinație este întotdeauna câștigătoare.

3. Însă nu-i suficient să asortezi culorile – mai ai nevoie și de o aranjare corespunzătoare.

4. Marile schimbări din viața fiecărei femei încep cu schimbarea coafurii. O nouă coafură înseamnă întotdeauna o nouă stare de spirit, iar uneori și un credo reinventat.

5. Același păr, aceeași lungime, același chip, aceeași ținută, dar un rezultat atât de diferit.

6. Nu întotdeauna bretonul este o alegere bună. În special când ești tânără, ai pielea netedă și strălucitoare și un oval al feței perfect.

7. Volumul întotdeauna dă bine.

8. În aparență nu s-a schimbat nimic, dar tânăra arată complet diferit.

9. Orice femeie care merge la salon vrea să iasă de acolo mai frumoasă. La Jung Eun Hye poți să nu-ți faci griji cu privire la rezultat.

10. Apropo, Jung Eun Hye aproape niciodată nu scurtează părul clientelor sale. Ceea ce e cu adevărat impresionant.

11. Deși stiliștii spun că astăzi sunt la putere tunsorile scurte, Jung Eun Hye păstrează tradiția asiatică și nu taie din lungime, schimbând fasonul cu o precizie de chirurg.

12. O nuanță nouă + un nou mod de coafare îți vor împrospăta complet aspectul. O tunsoare bună întotdeauna are efect de întinerire.

13. O tunsoare bună îți va da un aer senzual.

14. Cât e de simplu să fii elegantă!

15. O nouă coafură nu înseamnă doar un stil nou, ci și o nouă stare de spirit.

Citește și: Toată viața l-am spălat greșit: Aceste 7 greșeli m-au lăsat fără păr la 40 de ani