Tunsoarea cascadă pe diverse lungimi: cea mai stilată tunsoare din acest sezon

Tunsoarea în scări pe păr mediu sau lung practic nu iese niciodată din modă. Datorită ei părul capătă volum. O astfel de tunsoare în cascadă poate fi realizată pe orice lungime, în afară de cea foarte scurtă.

În acest sezon, cascada în păr va fi deosebit de actuală.

1. Până la umeri

Este una dintre cele mai răspândite variante, care se potrivește absolut tuturor, indiferent de vârstă, forma feței și tipul de păr. Mai mult, o astfel de tunsoare nu necesită nicio aranjare sofisticată.

2. Volum suplimentar în vârf

Această variantă este perfectă pentru femeile cu fața rotundă, întrucât e nevoie de volum suplimentar în vârful capului.

Această tunsoare avantajează și în cazul în care este asociată cu un breton.

3. Lungime medie

În cazul lungimii medii, se poate experimenta mai mult în privința modului în care se trece de la o scară la alta. Tunoarea și în acest caz se combină cu diverse tipuri de bretoane. Este o metodă perfectă de a avea un păr mai jos de umeri cu mult volum.

Tunsoarea cascadă este perfectă pentru femeile cu păr subțire.

Cui i se potrivește tunsoarea cascadă?

Este una dintre cele mai universale și versatile tunsori, se cere doar a se alege lungimea potrivită. Părul poate fi drept, ondulat, subțire, rar sau bogat. Tehnica în straturi permite ca șuvițele groase să devină mai ușoare, iar cele rare să capete volum. În plus, tunsorile în scări corectează cu succes imperfecțiunile feței, inclusiv ridurile sau pomeții lăsați.

Cere recomandarea coaforului atunci când alegi o tunsoare de acest tip.