Tunsoarea bob în scări: 9 modele superbe pentru femei de 30, 40, 50 ani!

Coafura bob este una dintre cele mai populare și actuale tunsori ale momentului. Ea este universală și versatilă, ceea ce înseamnă că se potrivește de minune pe chipul oricărei femei, indiferent de vârstă, stil sau formă a feței. Mai mult decât atât, ea poate fi asociată armonios cu orice ținută și arată la locul său indiferent de context.

Iar una din cele mai populare variante ale tunsorii bob, este coafura bob în scări. Hai să vedem împreună care sunt cele mai inspirate modele și prin ce se distinge această tunsoare.

Tunsori bob în scări păr mediu

Bobul inversat este ușor de coafat și arată deosebit de natural datorită stilului său nițel neglijent. Aranjarea părului în scări sau în cascadă va compensa lipsa volumului, creând un look spectaculos și degajat. O astfel de tunsoare va adăuga expresivitate și vigoare chipului tău, corectând ovalul feței și diluând imperfecțiunile acesteia.

Tunsoarea e binevenită atât la birou, cât și în circumstanțe mai puțin formale. Atât pe femei cu fața ovală, cât și pe cele cu fața rotundă. Atât la 30, cât și la 60 de ani, dacă părul îți permite acest lucru.

Tunsori bob în scări păr scurt

Cascada adaugă volum ca nici o altă tunsoare și îți permite să te coafezi în fiecare zi în mod diferit, fără a pierde din rafinament. Datorită șuvițelor de lungime diferită, părul pare dens, sănătos și voluminos.

Îți sugerăm să atragi atenția la tunsoarea bob scurt în scări. Această coafură a preluat tranzițiile neglijente ale tunsorii cascadă, volumul tunsorii bob și îndrăzneala tunsorii pixie. Bobul asimetric se potrivește atât pentru fire groase, cât și pentru fire subțiri și arată fabulos după 50 de ani, diluând subtil ridurile și alte amprente ale bătrâneții.

Tunsori bob în scări cu breton

Dacă vrei ca imaginea ta să emane și mai multă îndrăzneală și expresivitate, dar fără să arate vulgar, o asemenea coafură e ceea de ce ai nevoie. De altfel, tunsoarea bob ascuțit e opțiunea ideală pentru deținătoarele de păr subțire.

Aceasta arată modern, sofisticat și maschează excelent semnele bătrâneții datorită bretonului alungit și aranjării stratificate, ce nivelează armonios trăsăturile feței. Dar ține cont de faptul că tranziția de la o lungime la alta trebuie să fie moale, netedă, ca imaginea în ansamblu să nu aibă de suferit.

Tunsori bob în scări moderne

Tunsorile bob asimetrice, pentru păr scurt, sunt îndrăznețe și elegante în același timp. O asemenea tunsoare corectează ovalul feței, maschează imperfecțiunile tenului, adaugă volum părului și îți va face chipul mai luminos.

Coafura poate fi atât netedă, cât și neglijentă, atât cu breton, cât și fără, și se potrivește de minune atât femeilor tinere, cât și doamnelor în vârstă, care vor o frizură modernă. În plus, bobul e ușor de coafat, nu necesită corectări frecvente, arată natural și cât se poate de tineresc.

Citește și: Îngrijirea părului acasă: Evită aceste 6 greșeli și părul tău va fi întotdeauna dens și strălucitor!