Tunsoarea bob cu volum: 11 idei de coafură care maschează ridurile și întineresc femeile!

Dacă vrei să-ți schimbi înfățișarea ca să arăți mai tânără și mai atrăgătoare, e suficient să-ți schimbi coafura. Tunsoarea corectă poate face adevărate minuni. Și puține tunsori sunt la fel de elegante, feminine și stilate precum tunsoarea bob cu volum.

Această coafură este întruchiparea tinereții și feminității, se potrivește tuturor femeilor, este universală, versatilă și ușor de întreținut. Hai să vedem împreună care sunt cele mai inspirate modele și prin ce se distinge această frizură.

Tunsoare bob scurt cu volum

O astfel de coafură arată cât se poate de feminin și stilat, iar cel mai important – adaugă volum și prospețime părului tău. Bobul inversat este ușor de coafat și arată deosebit de natural datorită stilului său nițel neglijent. Această tunsoare e binevenită atât la birou, cât și în circumstanțe mai puțin formale. Tunsoarea bob are efect de întinerire, nivelează excelent ovalul feței și adaugă expresivitate întregului look.

Tunsori bob scurt cu volum la spate

Ce-ar fi să experimentezi un pic cu nuanțele? Cine a zis că după 40 de ani nu se poartă nuanțe (convențional) tinerești? Dacă vrei ca imaginea ta să emane și mai multă îndrăzneală și expresivitate, dar fără să arate vulgar, o asemenea coafură e ceea de ce ai nevoie.

De altfel, tunsoarea bob cu volum e opțiunea ideală pentru deținătoarele de păr subțire. Aceasta arată modern, sofisticat și maschează excelent amprentele bătrâneții datorită bretonului alungit și aranjării stratificate.

Tunsoarea bob filat cu volum păr mediu

Dacă vrei să ascunzi bărbia dublă și obrajii căzuți, tunsoarea bob carre cu breton lung, e ceea de ce ai nevoie. Bretonul ascunde ridurile, acneea și diluează imperfecțiunile pielii, iar aranjarea stratificată (mai puțin cea dreaptă) va compensa lipsa volumului și îți va nivela conturul feței.

Există o mulțime de variații ale acestei tunsori, dar dacă ai trecut de 40 de ani, îți recomandăm varianta cu breton, deoarece bretonul ascunde eficient ridurile de pe frunte. În plus, bretonul adaugă îndrăzneală și îți va face coafura mai versatilă.

Tunsoare bob mediu în scări

Tunsorile în scări sau în cascadă sunt bune prin faptul că rezolvă problemele legate de volum și corectează eficient ovalul feței. Părul poate fi coafat cu ajutorul unui uscător sau ondulator, iar tehnicile moderne de vopsire precum balayage, ombre sau california, împrospătează imaginea și o fac mai luxoasă.

Această coafură a preluat tranzițiile neglijente ale tunsorii cascadă, volumul tunsorii bob și îndrăzneala tunsorii pixie. Bobul asimetric se potrivește atât pentru fire groase, cât și pentru fire subțiri și arată fabulos chiar și după 50 de ani, diluând subtil ridurile și alte amprente ale bătrâneții.

Tunsori bob scurt în scări

Tunsorile bob asimetrice pentru păr scurt sunt îndrăznețe și elegante în același timp. Coafura este foarte practică, comodă, versatilă, numai bună pentru femeile sigure pe sine, care nu vor să piardă mult timp cu aranjarea coafurii. Iar dacă ai părul subțire și rar, această frizură este o adevărată comoară, deoarece adaugă volum la rădăcină și pe creștet, împrospătând în acest fel imaginea în ansamblu.

Citește și: Nu-ți mai bate joc de părul tău: 8 greșeli pe care le fac femeile cu părul subțire și rar!