Tunsoarea bob-carre pentru păr scurt: cea mai elegantă tunsoare din acest sezon

În ultimii ani, tot mai multe femei renunță la coafurile pentru păr lung în favoarea tunsorilor scurte, cu volum, ce oferă mai multă fluiditate podoabei capilare și le împrospătează imaginea. Frizurile scurte arată stilat, expresiv și contemporan. Și spre deosebire de tunsorile pentru păr lung, ele sunt mai ușor de coafat. Iar cea mai în vogă tunsoare din acest sezon este tunsoarea bob-carre.

Tunsori bob-carre scurt

O tunsoare bob-carre îmbină avantajele celor două coafuri. Ea arată bine pe chipul oricărei femei, poate fi asortată cu orice ținută și, cel mai important, ascunde ridurile de expresie, petele de vârstă și alte semne ale bătrâneții. Bob-carre e coafura care îmbină dârzenia cu delicatețea și e un adevărat cadou pentru o doamnă modernă, independentă și sigură de sine.

Tunsori bob-carre cu breton

Coafura a preluat volumul și delicatețea tunsorii bob și tranzițiile netede ale tunsorii carre. Ea poate fi atât netedă, cât și neglijentă, e ușor de coafat, nu necesită corectări frecvente și arată tineresc. Un bob-carre asimetric se potrivește atât pentru fire groase, cât și pentru fire subțiri, și arată bine la orice vârstă.

Tunsori bob-carre elegante

Coafura bob carre e numai bună pentru femeile care s-au săturat de tunsori pentru păr mediu și lung, dar le este frică de o frizură prea scurtă. Fără breton, o astfel de tunsoare arată strict, proaspăt și contemporan. Însă îi poți da un aer degajat, dacă o ciufulești un pic.

Tunsori bob-carre asimetrice

Asimetria este cheia către un look romantic, feminin și ademenitor. Dacă vrei să ieși în evidență, fără a arăta deplasat și provocator, fă-ți o tunsoare asimetrică. O astfel de coafură nu va trece niciodată neobservată. Mai ales dacă e adaptată la forma feței. Bobul asimetric se potrivește atât pentru fire groase, cât și pentru fire subțiri, și arată fabulos la orice vârstă.

Tunsori scurte bob-carre

Tunsorile bob și carre sunt atât de populare încât multe femei nu pot să renunțe la una în favoarea alteia. Dar ce se întâmplă dacă iei tot ce-i mai bun de la două tunsori bune? Obții una și mai bună. O tunsoare bob-carre cu breton arată grozav indiferent de vârstă. Lungimea șuvițelor din față maschează bine ridurile de pe gât și frunte și corectează ovalul feței. Iar capetele ușor deranjate adaugă îndrăzneală și energie întregului look.

Citește și: Femeia după haine se cunoaște: 5 haine care te fac mai urâtă