Tunsoarea bob carre cu breton: 80 de modele superbe pentru femei de 30, 40, 50 de ani!

Dacă vrei să-ți schimbi înfățișarea ca să arăți mai tânără și mai atrăgătoare, e suficient să-ți schimbi coafura. Tunsoarea corectă poate face adevărate minuni. Și puține tunsori sunt la fel de elegante, feminine și stilate precum tunsoarea bob carre cu breton.

Această coafură este întruchiparea tinereții și feminității, se potrivește tuturor femeilor, este universală, versatilă și ușor de întreținut. Hai să vedem împreună care sunt cele mai inspirate modele și prin ce se distinge această tunsoare.

Tunsoarea bob cu breton 2021

Coafura bob e una din cele mai apreciate tunsori din lume. Ea este universală, versatilă, arată superb pe chipul oricărei femei și se asociază excelent cu orice ținută. Coafura bob este una din acele tunsori care întineresc și împrospătează chipul unei femei.

De altfel, dacă vrei să ascunzi bărbia dublă și obrajii căzuți, tunsoarea bob carre cu breton lung, e ceea de ce ai nevoie. Bretonul ascunde ridurile, acneea și diluează imperfecțiunile pielii, iar aranjarea stratificată (mai puțin cea dreaptă) va compensa lipsa volumului și îți va nivela forma feței. Bobul e ușor de coafat și arată foarte natural, datorită aspectului ușor neglijent.

Tunsoarea bob cu breton păr mediu

O tunsoare bob carre pentru păr mediu arată proaspăt, feminin și elegant. Ea încadrează perfect ovalul feței, întinerește chipul și adaugă prospețime întregului look. Există o mulțime de variații ale acestei tunsori, dar dacă ai trecut de 40 de ani, îți recomandăm varianta cu breton, deoarece bretonul ascunde eficient ridurile de pe frunte. În plus, bretonul adaugă îndrăzneală și îți va face coafura mai versatilă.

Tunsori bob scurt cu breton

Tunsorile bob asimetrice pentru păr scurt sunt îndrăznețe și elegante în același timp. O asemenea tunsoare corectează ovalul feței, maschează imperfecțiunile tenului, adaugă volum părului și îți va face chipul mai luminos. Ea a preluat tranzițiile netede ale tunsorii carre, volumul tunsorii bob și îndrăzneala tunsorii pixie. Bobul asimetric se potrivește atât pentru fire groase, cât și pentru fire subțiri, și arată fabulos chiar și după 50 de ani, diluând subtil ridurile și alte amprente ale bătrâneții.

Tunsoarea bob cu breton drept

Bretonul drept pentru păr scurt e o alegere clasică, dar nițel controversată, deoarece scoate în evidență lipsa volumului, subliniind și mai tare carențele părului tău. Prin urmare, trebuie să ai un păr bine îngrijit, dacă îți dorești o astfel de frizură.

Coafura este foarte practică, comodă, versatilă, numai bună pentru femeile sigure pe sine, cărora nu le pasă de părerea celor din jur. E ceea de ce ai nevoie dacă vrei să arăți neordinar, dar nu ai timp pentru aranjarea coafurii. Unii consideră că această combinație (păr scurt+breton drept) este prea strictă, dar se înșală amarnic. În ultimii ani, ea a devenit aproape sinonim cu rafinamentul și feminitatea.

Tunsori bob cu breton pe o parte

Bretonul e cea mai simplă modalitate de a-ți împrospăta imaginea, fără a recurge la schimbări radicale. În acest sezon sunt la modă tranzițiile netede și bretoanele lungi, pe o singură parte. Principalul avantaj al bretonului lung (pe lângă beneficiul cosmetic) este că se potrivește atât pentru păr drept, cât și pentru păr ondulat, indiferent de tunsoare. Cu alte cuvinte, este versatil și universal.

Coafuri cu breton pe ambele părți

Această coafură a fost populară în anii ’70, dar revine în trenduri cu regularitate. Ea nivelează armonios forma feței, maschează ridurile, adaugă volum părului și îți permite să te coafezi diferit în fiecare zi. În plus, tunsoarea arată feminin, proaspăt și romantic. Dar trebuie să fii atentă, deoarece îți face fața mai mare.

Tunsori bob lung cu breton filat

O tunsoare bob carre alungit, cu breton, arată grozav pe femeile cu păr întunecat. Lungimea șuvițelor din față maschează bine ridurile de pe gât și frunte și corectează armonios ovalul feței. Iar capetele ușor deranjate adaugă îndrăzneală și energie chipului tău, întinerindu-ți aspectul. O asemenea tunsoare arată bine atât cu breton filat, cât și cu breton drept.

Tunsori cu breton foarte scurt

O astfel de coafură arată modern, proaspăt și e o opțiune ideală pentru femeile hotărâte, independente și obraznice. Tunsoarea va adăuga o notă de îndrăzneală și senzualitate rece chipului tău, dar fără să arăți sever.

De altfel, poți avea o tunsoare cu breton scurt arătând nespus de feminin. Un breton scurt descoperă fruntea și mută accentul pe ochi și sprâncene. Prin urmare, se recomandă femeilor cu trăsături moi ale feței. Bretonul poate fi drept, filat, oblic sau zdrențuit. În combinație cu o tunsoare modernă, un astfel de look arată dârz, dar neobișnuit de stilat.

Tunsori bob asimetric mediu

Această tunsoare arată strict cu păr drept și cochet cu păr ondulat. Ea va adăuga eleganță și rafinament imaginii tale, dar numai dacă părul este bine îngrijit. Tunsoarea poate fi atât netedă, cât și neglijentă, și se potrivește de minune atât femeilor tinere, cât și doamnelor în vârstă, care vor o frizură contemporană.

Tunsori bob pentru păr subțire

Tunsoarea bob e perfectă pentru femeile ale căror păr și-a pierdut din strălucire, densitate și elasticitate. Bob-ul va suplimenta volumul care lipsește și-l va menține pe parcursul întregii zile, adăugând prospețime și feminitate look-ului tău. În plus, este foarte ușor de coafat – se aplică spuma pe firele curate și uscate și se aranjează cu ajutorul unei perii și a unui uscător.

Tunsori bob pentru femei peste 50 de ani

Faptul că ai trecut de 50 de ani nu e un motiv suficient de temeinic pentru a-ți strânge părul într-un coc și a uita definitiv de tunsorile stilate și elegante pe care le purtai când erai mai tânără. Coafura reprezintă un instrument foarte bun de întinerire și împrospătare a feței, atunci când este potrivită corect.

Tunsori bob carre 2021-2022

Tunsoarea bob carre are o infinitate de variații și la sigur vei găsi stilul care ți se potrivește cel mai bine. Dacă modelele de mai sus nu sunt pe placul tău, îți propunem să-ți iei doza de inspirație studiind ideile de mai jos.

Citește și: Tunsori cu volum pentru păr subțire: 10 modele la modă în 2021-2022