Tunsoarea bob așa cum nu ai mai văzut-o: 10 idei pentru femei elegante

Coafura bob e una dintre cele mai apreciate tunsori din lume. Ea este universală, versatilă, arată superb pe chipul oricărei femei și poate fi asortată cu orice ținută. Iar cea mai elegantă variantă este tunsoarea bob alungit.

Tunsori bob lung în scări

Tunsorile simetrice, îngrijite perfect, îngrelează trăsăturile feței. Sugestia noastră e să renunți la acest stil în favoarea tunsorilor aerate și ușor neglijente, de exemplu, în favoarea tunsorii messy bob. Ea amintește de tunsoarea în scări pentru păr mediu, dar arată mai spectaculos datorită volumului. Spre deosebire de tunsorile clasice în scări, tranzițiile sunt mai văluroase, iar stilul mai neglijent.

Tunsori bob lung drept

Tunsorile pentru păr lung și drept arată elegant, feminin și spectaculos. Stiliștii consideră că o tunsoare stilată și spectaculoasă nu are nevoie de o aranjare complexă. În esență, trebuie doar să-ți îndrepți părul și să-i nivelezi vârfurile, dacă natura te-a înzestrat cu păr ondulat. Cu toate că e simplu de obținut, o astfel de coafură arată super stilat și sofisticat.

Tunsori bob-carre alungit

Cea mai la modă variantă pentru păr mediu este tunsoarea bob-carre. O tunsoare bob-carre îmbină avantajele celor două coafuri. Ea arată bine pe chipul oricărei femei, poate fi asortată cu orice ținută și, cel mai important, ascunde ridurile de expresie, acneea, petele de vârstă și alte imperfecțiuni ale tenului. Bob-carre e coafura care îmbină dârzenia cu delicatețea și e numai bună pentru femei moderne.

Tunsori bob lung cu breton filat

Dacă vrei să-ți ascunzi bărbia dublă și obrajii căzuți, tunsoarea bob alungit cu breton asimetric, e ceea de ce ai nevoie. Bretonul ascunde ridurile, acneea și diluează imperfecțiunile tenului, iar aranjarea stratificată (mai puțin cea dreaptă) va compensa lipsa volumului și îți va nivela conturul feței.

Tunsori bob scurt cu breton lung

Bretonul e cea mai simplă modalitate de a-ți împrospăta coafura fără a recurge la schimbări radicale. În acest an sunt la modă bretoanele lungi și stilul neglijent. Principalul avantaj al bretonului lung (pe lângă beneficiul cosmetic) este că se potrivește atât pentru păr drept, cât și pentru păr ondulat, indiferent de tunsoare. Cu alte cuvinte, este versatil și universal.

Citește și: Respectă aceste 9 reguli și vei arătă mai tânără după 40 de ani!