Tunsoarea bob aranjată în scări: cea mai la modă tunsoare din acest sezon!

Coafura bob e una dintre cele mai apreciate tunsori din lume. Ea este universală, versatilă, arată superb pe chipul oricărei femei și poate fi asortată cu orice ținută. Iar cea mai la modă variantă este tunsoarea bob în scări. Față de varianta clasică, ea creează mai mult volum și are un aspect neglijent. O astfel de tunsoare oferă mai multă fluiditate podoabei capilare și nu necesită aranjare, pentru că părul, în mod implicit, este deranjat.

Tunsori bob în scări păr scurt

Tunsorile simetrice, îngrijite perfect, îngrelează trăsăturile feței. Sugestia noastră e să renunți la acest stil în favoarea tunsorilor aerate și ușor neglijente. Tunsoarea bob aranjată în scări este alegerea perfectă. Ea amintește de tunsoarea în scări pentru păr scurt, dar arată mai spectaculos datorită volumului. Spre deosebire de tunsorile clasice în scări, tranzițiile sunt mai văluroase, iar stilul mai neglijent.

Tunsori bob în scări cu breton

Tunsoarea bob în scări se poartă cu breton drept, cu breton franțuzesc (pe ambele părți ale feței), cu breton asimetric și cu breton filat. Ea arată bine atât cu fire groase, cât și cu fire subțiri. Bretonul lung adaugă volum și crește densitatea părului, cel puțin vizual. Iar aranjarea stratificată, cu șuvițe mai lungi în față și mai scurte la spate, adaugă tunsorii amploare.

Tunsori bob în scări păr mediu

Tunsoarea bob în scări nu există în variante lungi. De regulă, părul se tunde până la nivelul bărbiei sau al umerilor (dacă îți dorești varianta extinsă). Mai nu lung nu are rost, deoarece șuvițele de păr tunse inegal deja adaugă volum coafurii și creează impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum.

Tunsori bob în scări moderne

Tunsoarea bob în scări e mai mult despre formă și mai puțin despre culoare. Deoarece este o tunsoare modernă, ea oferă mult spațiu de manevră și încurajează orice experiment. Tunsoarea arată bine atât pe blonde, cât și pe brunete. Mai mult, dă bine chiar și cu păr roz, verde sau alb.

Tunsori bob în scări asimetrice

Tunsorile bob asimetrice, pentru păr scurt, sunt îndrăznețe și elegante în același timp. O asemenea tunsoare corectează ovalul feței, maschează imperfecțiunile tenului, adaugă volum părului și face chipul mai luminos. Coafura poate fi atât netedă, cât și neglijentă, atât cu breton, cât și fără, și se potrivește de minune atât femeilor tinere, cât și doamnelor în vârstă, care vor o frizură modernă.