Tunsoarea Bob: 25 de idei elegante pentru alegerea unui look perfect

Se spune că noi femeile, ne plictisim destul de ușor de propria noastră imagine și vrem tot timpul să schimbăm ceva la noi. Acest lucru ajută la creșterea încrederii în sine. Dacă te-ai decis să-ți schimbi tunsoarea și nu știi care opțiune este mai potrivită pentru tine, acest articol îți vine în ajutor. În continuare îți prezentăm 25 de tunsori elegante pentru un look perfect.

Tunsorile de tip bob pixelate sunt elegante și la modă.. Ele sunt potrivite pentru acele  doamne care sunt în căutare de o coafură neobișnuită, versatilă și care nu necesită prea mult efort. Multe femei urăsc să-și petreacă o mulțime de timp și efort pentru a-și aranja zilnic părul. Această variantă de tunsoare este o opțiune perfectă pentru aceste doamne.

1.Tunsoare de tip bob pixelat și colorat

Colorarea oferă imaginii feminine o individualitate unică. Firele lungi din față, a crează o imagine feminină delicată, pe placul majorităților dintre doamne. Această coafură este ideală pentru primăvară și vară. Pentru a oferi un plus de originalitate și  farmec coafurii, puteți opta pentru a tunde o parte a părului mai scurt decât cealaltă.  Acest mic detaliu va îmbunătăți uimitor coafura și va oferi originalitate.

2.Tunsoare de tip bob pixelat pentru părul lung

3.Tunsoare de tip bob pixelat pentru părul ondulat

Tunsoarea de tip bob pixelat pentru părul creț este o altă opțiune uimitoare. Cine spune că buclele drăguțe nu se potrivesc cu părul scurt? Nu e deloc așa!

4.Tunsoare de tip bob pixelat pentru părul scurt

5.Tunsoare de tip bob stratificat

Dacă sunteți în căutarea unui stil lejer, care să poată fi combinat la orice ținută, atunci tunsoarea de tip bob stratificat poate fi alegerea potrivită.

6.Tunsoare de tip bob pixelat pentru părul blond

 7.Tunsoare de tip bob pixelat pentru părul creț

 8.Tunsoare de tip bangs

 9.Tunsoare de tip bob pixelat pentru părul negru

 10.Tunsoare pentru părul ondulat

11.Tunsoare de tip bob pixelat cu fire alungite

Tunsoarea de tip bob pixelat cu fire alungite și neuniforme la spate este una  foarte elegantă și nu necesită mult timp pentru aranjare. Aceasta arată uimitor pentru orice tip de păr, iar o nuanță diferită de culoarea părului, poate oferi acestei tunsori un plus de originalitate.

12.Păr blond subțire

Chiar dacă ai părul subțire, această tunsoare oferă volum și se potrivește perfect oricărui tip de păr. De asemenea arată foarte drăguț și nu are nici o limită de vârstă.

13.Tunsoare pentru părul scurt multi-stratificată

14.Tunsoare pentru părul blond platinat

15.Tunsoare pentru părul strălucitor

16.Tunsoare pentru părul foarte scurt

17.Tunsoare de tip valuri

18.Tunsoare de tip bob pixelat asimetrică

Tunsoarea de tip bob pixelat asimetrică arată neobișnuit și fermecător. De asemenea un breton lung oblic oferă coafurii un volum suplimentar și atrage toate privirile!

19.Tunsoare pentru păr creț

20.Tunsoare simplă

21.Tunsoare pentru părul blond deschis

22.Tunsoare de tip priveliște la spate

23.Tunsoare de tip bob pixelat pentru păr roșcat

24.Tunsoare de tip bob pixelat ras în spate

25.Tunsoare de tip bob pixelat ras pe o parte