Tunsoarea bob: 10 variante stilate, care întineresc la 60 de ani!

Stilul nu are vârstă. După 60 de ani poți și trebuie să fii elegantă. La urma urmei, o femeie merită să fie frumoasă indiferent de vârstă. Dar la 60 de ani frumusețea trebuie evidențiată. Și cel mai simplu e să o evidențiezi prin coafură. Iată câteva variante ale coafurii bob care te vor face tânără și stilată.

1. Tunsoarea bob cu breton asimetric

Dacă ești adepta soluțiilor clasice, îți sugerăm să-ți faci o tunsoare bob sau bob-carre. Sunt mai multe criterii la care merită să atragi atenția. În primul rând, alege o tunsoare cu breton. Bretonul lung adaugă volum și ascunde o parte din riduri. Iar aranjarea stratificată, cu șuvițe mai scurte în față și mai lungi la spate, adaugă tunsorii amploare.

2. Tunsoarea bob scurt în scări

De asemenea, îți sugerăm să atragi atenția la tunsoarea bob scurt în scări. Această coafură a preluat tranzițiile neglijente ale tunsorii cascadă, volumul tunsorii bob și îndrăzneala tunsorii pixie. O astfel de coafură arată feminin și stilat, iar cel mai important adăuga volum și prospețime părului.

3. Tunsoarea bob cu volum la spate

O tunsoare bob inversat este perfectă pentru doamnele cu păr subțire și rar. Aceasta arată feminin, stilat și contemporan, fiind numai bună pentru o doamnă energică și plină de viață. Coafura e ușor de întreținut și adaugă îndrăzneală și expresivitate oricărei femei.

4. Tunsoarea bob clasic

Tunsoarea bob clasică arată minunat cu păr rar. Clasicul nu își pierde niciodată din actualitate. Și dacă nu știi ce variație a tunsorii bob să alegi, întotdeauna te poți întoarce la începuturi. Această coafură arată feminin, romantic și grațios.

5. Tunsoarea bob carre

O tunsoare bob-carre îmbină avantajele celor două coafuri. Ea arată bine pe chipul oricărei femei, poate fi asortată cu orice ținută și, cel mai important, ascunde ridurile de expresie, petele de vârstă și alte semne ale bătrâneții. Bob-carre e coafura care îmbină dârzenia cu delicatețea și e un adevărat cadou pentru o doamnă modernă, independentă și sigură de sine.

6. Tunsoarea bob mediu cu volum

Chiar și variantele fără breton au farmecul lor. Un bob fără breton arată mult mai proaspăt și îți va da mai puține bătăi de cap la coafare. În lipsa bretonului, fruntea rămâne descoperită, iar accentul cade pe ochi. Acest truc îți va întineri chipul și îți va împrospăta întreaga imagine. Însă trebuie să folosești machiaj.

7. Tunsoarea bob mediu ondulat

Să știi că tunsorile ondulate pentru păr mediu și lung nu sunt prerogativa femeilor tinere, cum consideră unii. Acestea pot fi purtate și după 60 de ani, ba mai mult, arată foarte elegant, romantic și contemporan.

8. Tunsoarea bob mediu cu breton drept

Alege o tunsoare ușor de coafat. Uneori trebuie să renunți la fast în favoarea confortului. La urma urmei, vrei să arăți bine în fiecare zi, fără să pierzi câteva ore cu aranjarea coafurii. Cea mai bună alegere este tunsoarea bob clasic, cu breton.

9. Tunsoarea bob mediu fața rotundă

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Lungimea șuvițelor din față va ascunde ridurile, iar capetele deranjate vor adăuga îndrăzneală și energie chipului tău, întinerindu-ți aspectul.

10. Tunsoarea bob alungit

În general, se recomandă să renunți la tunsorile pentru păr lung, în favoarea celor pentru păr scurt, deoarece cu vârsta părul își pierde rezistența și elasticitatea. Dar dacă te poți lăuda cu un păr frumos, atunci o tunsoare bob cu breton alungit este anume ceea de ce ai nevoie.

Citește și: Stilul nu are vârstă: Iată ce să porți la 60+ ca să nu arăți ca o bunicuță