Tunsoarea Aurora pe diferite lungimi: un stil pentru femei elegante!

Odată cu înaintarea în vârstă părul nostru își pierde farmecul de odinioară. Firele încărunțesc și devin mai fragile, părul își pierde volumul, iar rădăcinile nu mai sunt la fel de rezistente și elastice precum erau adineauri. În consecință, după 40 de ani devine tot mai greu să-ți faci o coafură care să arate spectaculos. Dar nu și atunci când vorbim de tunsoarea aurora.

Ce este tunsoarea Aurora?

Tunsoarea aurora, e ușor de recunoscut. Ea amintește de tunsoarea în cascadă pentru păr lung, dar arată mai spectaculos datorită volumului. Atuul ei este versatilitatea. Cu alte cuvinte, coafura se potrivește oricărei femei, indiferent de vârstă, forma feței sau starea tenului.

Tunsoarea aurora păr scurt

Spre deosebire de tunsoarea în cascadă, tunsoarea aurora are un contur mai pronunțat, subliniază elegant ovalul feței și se termină în spate cu șuvițe deranjate, care adaugă tunsorii o notă cochetă. Coafura a cunoscut vârful popularității la mijlocul anilor 80′, în rândul italiencelor. Dar grație caracterului său universal și versatil, a rămas actuală până în prezent.

Tunsoarea aurora păr mediu

Aurora întinerește chipul, corectează ovalul feței și o face mai expresivă. Nu întâmplător, astfel de tunsori sunt populare în rândul vedetelor de cinema, care trebuie să arate întotdeaua perfect, dar în același timp să aibă un stil versatil. Dacă visezi la o tunsoare stilată, ușor de coafat, potrivită indiferent de ținută și context – tunsoarea aurora e ceea de ce ai nevoie.

Tunsoarea aurora păr lung

Aceasta e alegerea perfectă pentru femeile care vor să-și ascundă ceafa masivă, pentru femeile care au păr subțire și vor să adauge volum, dar și pentru femeile cu bucle dense și groase, care vor să-și facă părul mai ascultător. Și bineînțeles, este o soluție perfectă pentru doamnele 40+, care vor să-și împrospăteze imaginea și să-și etaleze rafinamentul.

Tunsoarea e ușor de coafat, ține bine volumul și nu se teme nici de vânt, nici de căciulă. Coafura arată întotdeauna îngrijită perfect. Firele cresc uniform și își păstrează simetria chiar și atunci când părul crește destul de lung. Cu toate că, în mod ideal, ar trebui să îl corectezi în fiecare lună.

Citește și: Ai împlinit 40 de ani? E vremea să-ți etalezi rafinamentul – 15 ținute stilate pentru femei 40+