Tunsoarea Aurora – 3 versiuni în vogă pentru păr scurt, mediu și lung

Tunsoarea Aurora a cunoscut vârful popularității la mijlocul anilor 80′, tendința fiind lansată de italience, dar datorită caracterului său universal și versatil, aceasta a rămas actuală până în prezent. Vizual, Aurora este asemănătoare cu tunsoarea obișnuită în cascadă, dar arată mai spectaculos și sofisticat, grație unui adaos subtil de volum.

Avantajul său primordial rezidă în versatilitate, adică poate fi adaptată armonios la orice ținută, se potrivește fiecărei vârste, oricărui eveniment și aproape oricărei forme a feței. Spre deosebire de tunsoarea în cascadă, aceasta are un contur mai pronunțat, subliniază elegant ovalul feței și se termină în spate cu șuvițe deranjate, care adaugă o notă cochetă de huliganism.

Dacă este aranjată corect, coafura Aurora va transforma orice femeie într-o doamnă manierată, dar ademenitoare, capabilă să atragă atenția oricărui bărbat. Totodată, aceasta nu trebuie actualizată metodic, deoarece firele cresc uniform și își păstrează simetria chiar și când părul ajunge destul de lung. Plus la asta, tunsoarea arată bine cu diferite tipuri de breton, începând cu cel drept și terminând cu cel asimetric. Prin urmare, dacă la un anumit moment vei simți necesitatea de a introduce o schimbare în look, nu va fi nevoie să-ți reinventezi complet coafura.

Din câte vezi, tunsoarea arată superb indiferent de lungimea părului sau vârsta frumoasei deținătoare, motiv pentru care Aurora se bucură de popularitate în rândul vedetelor de la Hollywood, care trebuie să arate întotdeauna impecabil, dar în același timp să aibă un stil versatil. Asemenea tunsori sunt purtate de frumoase consacrate de pe covorul roșu cum sunt: Charlize Theron, Lindsay Lohan sau Jessica Alba.

În sezonul toamnă-iarnă 2020/2021 sunt în vogă trei versiuni ale acestei tunsori:

Pentru deținătoarele unui păr scurt, la modă sunt tranzițiile netede, care păstrează eficient volumul și reduc la minim efortul consumat pentru îngrijirea acestuia. O astfel de tunsoare îți va oferi spațiu de manevră în ceea ce privește experimentele cu stilul.

Pentru deținătoarele de păr mediu se recomandă o versiune cu șuvițe vopsite, care fac coafura un pic mai cochetă și îți subliniează frumos individualitatea.

Iar pentru curajoasele cu păr lung, în vogă este modelul următor. Anume acel model preferat de italience, care a îndrăgostit în sine întreaga lume în ultimele decenii ale secolului trecut.