Tunsoarea „americană”: o nouă tendință care economisește timpul și nervii femeilor

O femeie modernă, mai ales fiind în ritmul energic al orașului, are puțin timp să se ocupe de părul ei. De aceea tunsorile scurte au devenit foarte populare printre reprezentantele jumătății frumoase a umanității. Și, în special, tunsoarea cu numele neobișnuit – „americană”.

Aceasta este doar o mană cerească pentru o femeie care are o mulțime de lucruri de făcut, dar care vrea să arate stilată și tânără. Tunsoarea, care a venit, după cum spune și numele, din SUA, formează o formă de picătură pe cap, ridicând și făcând vârful capului luxuriant în combinație cu șuvițe scurte pe părțile laterale și în spatele capului.

Dacă dorești, poți face o subțiere suplimentară, care va adăuga mai mult volum coafurii. Acest lucru este valabil mai ales pentru femeile cu păr subțire. Și pentru cei care au nevoie să deghizeze capul plat în partea din spate, aceasta este în general o opțiune ideală.

Un atribut obligatoriu al acestei tunsori este un bang, a cărui lungime poate fi variată.

Tunsoarea „americană” este deosebit de valoroasă pentru că nu necesită un stil special. Este suficient doar o dată pe lună ca doamna să-și actualizeze tunsoarea la un stilist. Nu se teme de un vânt puternic, când se usucă, ia forma dorită. Nu se teme de nici un accesoriu pentru cap. Și se potrivește bine cu diverse opțiuni de colorare a părului.

Avantajele acestei tunsori

Tunsoarea dată este universală, adică potrivită pentru aproape orice tip de față și orice vârstă. O astfel de tunsoare întinerește, face conturul feței mai clar și alungește vizual gâtul. Este la fel de potrivită pentru fetele tinere cât și pentru doamnele mai mature. Deci, alegâng această tunsoare, cu siguranță nu vei da greși.

Și în ciuda faptului că tunsoarea este scurtă, arată foarte feminin. Nu e de mirare că este numită și „Americana de la Hollywood”. Multe actrițe celebre precum Anne Hathaway, Katy Perry și Jennifer Lawrence au avut o tunsoare similară.

Dar tu ai opta pentru o asemenea tunsoare ? Așteptăm să ne scrii preferințele tale mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !