Trucuri pentru un machiaj perfect, pe care le ascund make-up artiștii cu experiență!

În prezent, industria cosmetică este atât de bogată, încât este imposibil să te limitezi la un singur produs pentru a crea o imagine impecabilă. Din păcate, uneori acest lucru duce la faptul că femeile cumpără un număr mare de produse cosmetice, iar ce să facă cu ele mai departe nu prea înțeleg.

Prin urmare, există întotdeauna riscul de a crea un machiaj ridicol, chiar și cu cele mai scumpe produse. Cu alte cuvinte, trebuie să cunoști câteva trucuri pe care make-up artiștii le aplică, pentru a obține un rezultat îmbucurător.

Nu trebuie să te grăbești să cumperi o cremă BB, pe care consultanții o propun în mod insistent. De fapt, aceasta poate fi făcută cu ușurință acasă, dacă amesteci un fond de ten cu o cremă hidratantă obișnuită.

Și aici există o mulțime de avantaje, printre care se evidențiază faptul că poți ajusta consistența după preferințe, alegând astfel tipul perfect de acoperire pentru pielea ta. În plus, economisești ceva bani, deoarece crema BB, de regulă, este o plăcere destul de scumpă.

Este bine știut faptul că fondul de ten trebuie întotdeauna aplicat și uniformizat cu atenție. Dar nu toate femeile înțeleg că acest lucru trebuie făcut într-o direcție corectă. Și secretul make-up artiștilor este că toate produsele de acest fel sunt aplicate cu ajutorul pensulei spre partea de jos a feței.

Problema este că pe fața fiecărei fete există un strat mic de puf, iar dacă vei aplica produsul, periind spre partea de sus, acesta se va ridica, ceea ce va conferi machiajului un aspect neplăcut. Pe când, mișcările ușoare direcționate în jos vor face fața mai netedă și mai atractivă.

Dacă vrei să faci machiajul să pară mai „ușor”, iar privirea mai expresivă și deshisă, ridică ușor sprâncenele. Este suficient să folosești un creion cu nuanță roz (întotdeauna mat) și să trasezi o linie de-a lungul osului, care se află sub sprânceană.

Apoi, totul se uniformizează cu atenție și, ca urmare, obții un efect de corecție a machiajului ochilor.

Un fond de ten nu va fi suficient dacă pielea are imperfecțiuni vizibile. Fie că e vorba de cearcăne, pete roșii sau pistrui, simți nevoia să le ascunzi.

Totul este foarte individual, dar soluția este întotdeauna aceeași – este necesar să folosești un primer, care va uniformiza tonul pielii, precum și un corector, datorită căruia va fi posibil să ascunzi toate imperfecțiunile și petele. Numai după aplicarea acestor două produse, poți utiliza fondul de ten.