Trendurile toamnei pe Instagram: 25 de modele de unghii la modă în acest sezon!

Manichiura este una din cele mai populare proceduri de înfrumusețare din lume și puține femei sunt gata să renunțe la acest ritual meticulos, dar plăcut. Nici nu trebuie, fiindcă unghiile îngrijite frumos sunt unul din primele semne ale eleganței și feminității. Hai să vedem împreună ce unghii se poartă în această toamnă și care sunt tendințele acestui sezon.

Modele unghii albastru deschis

Unghiile de culoarea cerului sunt un trend care nu moare niciodată. Tonurile azurii sunt delicate, ne agasante și de-a dreptul fermecătoare. Ele îți vor da un aer visător, nobil și elegant. De altfel, culoarea albastră este asociată cu pacea, deschiderea, seninătatea și calmul, iar unghiile, din câte știi, reflectă starea de spirit a unei femei.

Nu e de mirare că popularitatea unghiilor azurii crește pe zi ce trece. La urma urmei, fiecare femeie vrea să-și sublinieze finețea și feminitatea.

Modele de unghii portocalii

Unghiile portocalii sunt neobișnuit de gingașe, feminine și atrăgătoare. Ele adaugă prospețime, profunzime și eleganță oricărei ținute, iar unghiilor le dau un colorit irepetabil, capabil să transforme complet mâinile unei femei.

Modele unghii galbene

Da, este un design pretențios, în schimb arată natural și armonios. Chiar nu e cazul când galbenul este obositor, stringent sau bolnăvicios. Nuanța este mai degrabă calmă decât vibrantă. Nu întâmplător, Institutul Culorii Pantone a numit această nuanță una din cele mai importante culori ale anului 2021.

Modele unghii roz cu sclipici

Unghiile roz sunt foarte expresive și nu se limitează la acel roz naiv pentru copilițe. Exista fucsia, care arată super senzual și contemporan; există modele superbe cu glitter, modele elegante cu acoperire mată, modele cochete cu acoperire lucioasă și, bineînțeles, modele cu forme geometrice. Adaugă la roz efectul perlat și manichiura ta nu va trece niciodată neobservată.

Modele unghii în două culori

În ultimii ani, tot mai multe femei își fac unghii în două culori. Manichiura în două tonuri adaugă look-ului prospețime și rafinament. Cu toate că unghiile în două culori sunt destul de expresive, de regulă, și ele au nevoie de modele sau glitter.

În ceea ce privește culoarea de bază, în ultimii ani e la modă naturalețea. Prin urmare, alege tonuri delicate, precum bej, roz-pudrat, alb, azuriu, gri-deschis; sau nobile, precum negru, albastru-închis, verde-închis, bordo etc.

Modele unghii cu flori pictate

Motivele florale și vegetale (frunze, crenguțe, flori, fluturi etc) sunt mereu binevenite, deoarece subliniază firea delicată a unei femei. În acest sezon sunt la modă florile delicate în stil Provence, care se disting printr-un farmec francez irepetabil.

Florile adaugă un plus de expresivitate manichiurii și subliniază delicatețea unei femei. Iar pe deasupra, arată cât se poate de natural. Tonurile monocrome sunt diluate cu nuanțe deschise de bej, vanilie, liliac, lavandă, alb, nud, piersică și auriu.

Citește și: Alege să fii frumoasă: 5 remedii naturale pentru pielea uscată!