Trendul 2020: Tunsori fără breton cu efect de întinerire

După cum știți, vârsta nu cruță pe nimeni. Cu toate acestea, nu disperați. În zilele noastre, femeile au multe instrumente pentru a-și corecta aspectul. Unul dintre aceste ajutoare este coafura. Cu ajutorul unei tunsori alese corespunzător și a unui stil ales cu grijă, puteți ascunde defectele feței , dar și vârsta reală. Există o mulțime de tunsori și stiluri recomandate de stiliști pentru femeile 45+.

Tunsoare fără breton pentru părul scurt, 2020
Tunsorile scurte în rândul femeilor de vârstă matură sunt deosebit de populare. Motivele sunt simple: odată cu vârsta, nu numai pielea noastră îmbătrânește, ci și părul. Firele cad, devin fragile și capricioase. Părul scurt nu necesită periaj frecvent și aranjare. Lipsa bretonului pentru părul scurt face fața să devină mai expresivă.

Tunsori medii, fără breton cu efect de întinerire
Tunsorile medii fără breton sunt bune pentru că se potrivesc absolut tuturor tipurilor de față. Trebuie doar să alegeți lungimea potrivită. Cu cât caracteristicile feței sunt mai mari, cu atât părul ar trebui să aibă un volum mai mic. Femeile cu fețe pătrate și rotunde ar trebui să aleagă tunsori care să corecteze forma feței. Cu toate acestea, nu uitați, pentru a obține efectul dorit, coafura ar trebui să arate cât mai natural posibil.

Păr lung fără breton
Părul lung, dacă este sănătos și îngrijit, arată superb la orice vârstă, dar este puțin probabil să te întinerească. Tunsorile pentru părul lung necesită mai multă îngrijire și coafare. Pentru părul subțire și fragil, este mai bine să alegeți tunsori mai scurte.

Tunsoarea fără breton pentru părul lung descoperă complet fața. Astfel, riști să obții efectul opus, concentrându-te asupra ridurilor.