Trebuie să le încerci! 25 cele mai la modă Idei pentru Manichiura perfectă!

„Culoarea trebuie să existe întotdeauna pe noi. Nu trebuie să ne fie frică să purtăm culori, fie că pe unghii, pe păr, îmbrăcăminte sau accesorii.”

Femeile iubesc culorile și cel mai des le poartă în haine și pe manichiură. Nu degeaba în lumea modernă se consideră că unghiile frumoase și îngrijite, precum și hainele o fac pe femeie unică și atractivă. O manichiură realizată profesional este ca și una dintre cărțile de vizită nu numai a frumuseții, dar și a succesului din viața unei femei.

Vezi mai jos câteva idei de manichiură pentru a te inspira și a fi pregătită pentru vizita următoare la salon! 

Tendințele în materie de manichiură nu stau pe loc și moda se schimbă rapid, oferind modalități inovatoare de a-ți decora unghiile.

Una dintre cele mai populare tendințe a anului 2019 este forma lunară. Acest model poate fi completat cu sclipici, paiete și arată spectaculos!

Elementele strălucitoare sunt la modă și în acest an și nu doar în machiaj, dar, de asemenea și în manichiură.

Efectul de gradient, cunoscut și ca Ombre revine din nou în 2019 pe poziții. Arată neobișnuit și poate fi completat cu pietre, nuanțe metalice și ilustrații florale.

Florile rămân a fi cele mai preferate de către fashioniste. Acestea arată foarte gingaș nu doar pe rochiile romantice, dar și pe manichiură.

În topul tendințelor intră și unghiile cu figuri geometrice, care arată interesant și destul de simplu. Triunghiuri, pătrate, linii și tot ce îți permite imaginația!

Nuanțele metalice sunt alese de către femeile care iubesc să experimenteze. Unghiile aurii și efectul cu bucăți de folie sunt un adevărat trend.

Nuanțele pastelate simbolizează sensibilitatea și naturalețea. Atunci când alegi un lac de unghii acordă o deosebită atenție culorilor pale și pudrate. Nu vei da greș!

Cea mai reușită combinație este cea dintre alb și negru! Este manichiura care se asortează cu orice ținută.

Culorile mat rămân la fel de întrebate, pentru că dau unghiilor un efect splendid și deosebit.