Trebuie să le ai: 7 piese vestimentare care nu vor ieși niciodată din modă

Aceste lucruri se regăsesc în garderoba a 90% dintre femei. Vrei să verifici?

1. Blugii

În dulapul fiecărui al cincilea om de planetă se găsesc cel puțin o pereche de blugi. Drepți, evazați, mulați sau largi, când alegi blugii nu te gândi ca modelul să fie la modă, ai grijă ca să ți se potrivească.

2. Rochia neagră

Coco Chanel ne-a oferit piesa vestimentară fără de care nicio femeie nu e femeie adevărată. Este potrivită atât pentru oficiu, cât și pentru randevu. Tot ce trebuie să schimbi în funcție de locație sunt accesoriile.

3. Cămașa albă

Indiferent că îți accentuează talia sau este oversize, cămașa albă din coton va fi întotdeauna la modă. Ea a devenit un trend în anii 40, când era purtată de actrițele celebre de pe atunci.

4. Fusta creion

Acest model de fustă a apărut acum 100 de ani. Doamna Berg a decis să zboare cu avionul, însă fusta pufoasă o încurca. N-a putut să zboare fără ea, așa că și-a strâns-o cu o curea în zona genunchilor. Fotografia din ziua zborului a servit drept inspirație pentru creatorii de modă.

Adevărata fustă creion însă a apărut în 1940 și a fost creată de Christian Dior.

5. Trenciul

Această haină care protejează de ploaie a fost creată pentru militarii britanici. S-a dovedit însă a fi atât de practică și universală că au început s-o poarte toți. Astăzi, nicio toamnă nu poate trece fără o astfel de haină.

6. Adidașii albi

Încălțămintea universală, comodă și stilată, potrivită pentru orice fel de haine, în ultimii ani chiar și rochiilor. Dacă nu ai o astfel de încălțăminte, e timpul s-o cumperi.

7. Pantofii stiletto

Modelul acestor pantofi a fost creat de către Roger Vivier pentru casa de modă Dior. De atunci, acești pantofi au suferit schimbări doar în privința tocului.