Transformări fenomenale ale acestor 15 femei curajoase: s-au lăsat pe mâna stiliștilor și sunt mai mult decât mulțumite de rezultat !

Este mai ușor ca niciodată să te regăsești în labele instabile ale unei rutine și să te împotmolești într-o mlaștină de treburi casnice și probleme de zi cu zi. Mai ai ales dacă ești o femeie care are grijă de familie și poartă totul pe umerii ei.
De obicei, mamele și soțiile uită de ele și își acordă tot timpul liber gospodăriei lor iubite. Dar, mai devreme sau mai târziu, vine momentul percepției și atunci sufletul începe să ceară schimbări cardinale. Care este cel mai bun loc pentru a începe?

Make-up artistul Oksana Trunova și stilista Olga Tarasova sunt întotdeauna bucuroase să ajute femeile în această problemă. Acest duet a creat proiectul Blind Transformation, datorită căruia fiecare femeie se poate simți ca o regină.

Mai jos am pregătit pentru voi 15 transformări extraordinare ale acestor două experte care lucrează împreună. Sperăm ca aceasta să te inspire și să-ți ofere curajul de care ai nevoie pentru o astfel de schimbare !

1. Julia

Noua culoare a părului și machiajul proaspăt, accentuează culoarea frumoasă a ochilor.

2. Elena

3. Tatiana

4. Anna

5. Natalia

6. Marina

7. Olga

Bretonul adaugă acel șic care lipsea la imaginea doamnei.

8. Elena

Este deja dovedit faptul că tunsorile scurte sunt cele mai perfecte după o anumită vârstă.

9. Tatiana

10. Elena

11. Valentina

Tot un breton, dar un pic diferit. Rezultatul este pur și simplu splendid.

12. Olga

13. Tatiana

14. Arina

Această doamnă parcă s-a întors în timp cu minim 10 ani.

15. Yana

Aceste doamne parcă au călătorit în timp cu vreo 20 de ani. Atât de tare le-a întinerit această vizită la specialiști.

Tunsoarea pe care o alegem ne poate schimba radical aspectul și chiar ne poate face să arătăm mult mai tinere, sau dimpotrivă să ne adauge careva ani în plus. Specialiștii cunosc aceste lucru și atunci când dorim să ne punem trăsăturile frumoase în evidență, tot ceea ce trebuie să facem este să alegem o tunsoare și un machiaj care să ni se potrivească.

Transformări formidabile pentru aceste doamne. Dar tu ai avea curajul pentru astfel de schimbări ? Așteptăm răspunsul tău în comentarii ! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor pentru a se inspira și ei !