Transformări extraordinare: 15 femei care s-au lăsat pe mâna stiliștilor și au făcut cea mai bună alegere în viața lor !

În cele din urmă, vine un moment în viața ta în care te obosești să te tunzi mereu într-un anumit fel și să aplici același machiaj. Începi să-ți dorești ceva nou, proaspăt, o schimbare adevărată. Dar cu atât de multe stiluri diferite de păr și de machiaj din care să alegi ? De unde să știi ce ți se potrivește cel mai bine? Ei bine, nu-ți face griji! Pentru aceasta ai nevoie neapărat de un stilist! Crede-mă, rezultatul merită banii care ar trebui să-i oferi pentru astfel de servicii !

Când clienții intră într-un salon de frumusețe, se fac comod pe scaunul frizerului. Apoi urmează replica: „Doar fă ceva în privința asta”. Această replică poate pune frizerul într-o poziție dificilă și poate provoca sentimente foarte diverse.

1. Nuanța de blond chiar contează !

Dar lucrul comun al stilistei Olga Tarasova și a artistului de machiaj Oksana Trunova a dus la rezultate extraordinare. Ele singure îndeamnă femeile să apeleze la ele pentru o „transformare oarbă”. Iar rezultatele finale, pe care artistele le împărtășesc pe rețelele de socializare sunt fantastice. Ele ne reamintesc că niciodată nu este prea târziu să începi să experimentezi cu aspectul tău.

2. Această femeie arată uimitor cu noul ei look !

3. Par a fi doi oameni diferiți

4. Pur și simplu, wow !

5. Exemplul clar în care lungimea părului doar a stricat totul

6. O nouă tunsoare și aspectul este cu totul diferit !

7. Acum, această doamnă arată cu totul altfel

8. O imagine care a scăzut vizual câțiva ani. O reîmprospătare și întinerire perfectă !

9. Fără ochelari, cu o tunsoare nouă și cu o culoare diferită la păr. Așa arată cu mult mai bine !

10. Eleganță absolută !

11. Culoarea părului joacă un rol foarte important ! Aici avem și dovada !

12. O schimbare îndrăzneață și modernă !

13. Cu această nouă imagine, femeia a scăpat vizual de cel puțin 10 ani !

14. Cu totul altceva !

15. Wow ! Foarte modern și proaspăt !

Aceste schimbări într-adevăr demonstrează faptul că niciodată nu e târziu să experimentezi ca să afli cum ai putea arăta cu o nouă tunsoare sau cu un altfel de machiaj. Chiar dacă ar trebui să dai careva bani în plus pentru un stilist, nu vei regreta acest lucru.

Tu ți-ai dori o schimbare de acest fel ? Așteptăm răspunsurile tale mai jos în comentarii ! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !